Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el a nők?

Figyelt kérdés
Elvileg egyenjogúság van. A nemek megítélése egyenlő. Akkor a nők miért várják el, hogy a férfi keressen több penzt? Közben meg bizonygatják, hogy ök nem aranyásók. Aha. De szülés után egy se menne vissza dolgozni.
2022. szept. 9. 21:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
83%

"De szülés után egy se menne vissza dolgozni."

HOl? Te szerencsétlen! Vagy úgy gondolod, hogy szó szerint rögtön szülés után? Még jó, hogy nem csap be egy pár hónapos babát bölcsibe.

2022. szept. 10. 10:23
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
A probléma a kérdéseddel, hogy nem vagy tisztában azzal, mit jelent az aranyásó fogalma. Az aranyásó nem azt jelenti, hogy a férfinek 100ezerrel több a fizetése, hogy ne haljanak éhen mikor a közös gyerekkel gyesen marad a nő. Hanem azt, hogy a nő keres 200ezret, a férfi pedig másfél milliót, közben közös gyerek nuku, szex meg csak Vutton táska vételkor két wellness között.
2022. szept. 10. 15:35
 23/27 anonim ***** válasza:
91%

19

Én szeretem a gyerekeket! Nagyon is! De egy csóró lúzerral nem vállalnám be a gyereket, ezt biztos

2022. szept. 10. 15:36
 24/27 anonim ***** válasza:
23: Te vagy a könyvelő csaj aki 3 éve van gyesen, unatkozik otthon és gyakorizik, de minden kérés alá odaböfögi, hogy nettó 500 alatt mindenki csóró lúzer ? :D Valahogy megismerni a válaszait...
2022. szept. 10. 15:44
 25/27 A kérdező kommentje:
#11, 21 Szerencsétlen az anyukátok aki világra pakolt titeket. Bár jobban járt volna ha falhoz csap :D. Egyébként látom nagyon magatokra vettétek. Ennyire zavar, hogy vissza kellett menni melózni? Vagy ennyire lusták vagytok visszmenni? Melyik legyen a kettő közül? Két szutyokfészek :D.
2022. szept. 10. 15:49
 26/27 anonim ***** válasza:
44%

#25 én a te anyukádat sajnálom...

(nem a 11 es 21 vagyok)

2022. szept. 10. 15:59
 27/27 anonim ***** válasza:
44%
Ne etessétek a trollt. Nincs nője, nem is lesz soha, és itt gyártja az elméleteket, hogy milyen alávalók a nők.
2022. szept. 11. 16:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!