Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a nők?

Azért, mert családot akarnak azok a nők.
És akkor el kell tudni tartani a gyereket.

Én nem várom el, sőt. Az én lakásomban élünk a párommal és azonos összeget viszünk haza.
De nem ez az első ilyen kérdés itt. Miért nem akadtok le végre az ilyen nőkről, fejezitek be az önálló nők karrieristázását, feminácizását és mindenféle nőietlen büdös szarnak hívását és kerestek magatoknak egyenrangú társat? hm?

A párom kb annyit keres, mint én. Én ezt se bánom, de jó lenne, ha többet hozna haza. Egyszerűen azért, mert az én kerestem először a terhesség alatt, majd az azt követő 2 évben fixen kiesik ezután pedig a táppénz miatt, mivel jellemzően anya marad otthon a beteg gyerekkel. Mert, gondolom a nagy egyenjogúságba nálad se tartozik bele a hányás takarítás, meg az ügyeleten üldögélés, meg úgy általában a gyerekkel otthon maradás. Pedig, ez mind, mind komoly bevétel kiesés a nőnek. Illetve közös kassza esetén mindkét félnek. Emellett a sok táppénz miatt könnyen meneszthetik a nőt, akkor meg egy fizetés van, amíg nem talál új munkahelyet. És bármilyen megdöbbentő is, nem kapkodnak a kisgyerekes anyukák után.
Mindemellett persze olyan munkahely kell, amit össze tud egyeztetni a gyerek óvodába, bölcsibe hordásával és elhozásával. Már persze, ha a nagy egyenjogúság él, minimum az egyiket apu is csinálhatja.
Na ezért.

Nem várom el. Szeretnék dolgozni gyerek után. Nem ismerek olyat, aki nem így gondolkodik.
19-22 éves korosztály

5-ös nagyon jól leírta.
Ha a nő elmegy szülni, utána évekre kimarad a munka világából. Pláne, ha több gyereke is van. Utána ha talál is munkahelyet, nem veszik komolyan. Sokat fog hiányozni, mert beteg a gyerek, akkor el is veszítheti a munkahelyét.
Engem például szülés után nem vettek vissza. Ráadásul női főnök, kijelentette, hogy úgysem tudnám 2 kicsi gyerekkel ellátni a feladatot, ő ezt tapasztalatból tudja.
Képzeld el, hogy a magyar munkajog erre lehetőséget ad. Európában biztosan egyedülálló! De ha már az önállóságot feszegetjük, akkor lehetőség van a férfinak GYED-re menni. Erre is hajlandó lennél?
Amúgy én nem várom el, hogy többet keressen nálam. De azért ne haljunk éhen se, ha itthon kell maradnom.

Igen, ez is megér egy misét. A legjobb partner mellett, a legnagyobb szeretetben is az ember magának szül. Hitelt sem a nullára veszek fel, hanem van annyi tartalékom, ami elég pár havi törlesztőre, ha nagy lenne a baj. Nem bírnék olyan otthonba szülni, amiben nincs benne az én részem is. Vagy úgy gyereket vállalni, hogy nem tudok nyerni pár hónapot a saját erőforrásaimból egy rossz helyzetben, amíg megoldom.
4-es voltam .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!