Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 fölötti nőként mennyire csökken az esély egy rendes boldog kapcsolat elérésére?

Semennyire nem csökken. A húszas éveimben egy kínlódás volt a pártalálás, pedig csinos, vékony nő vagyok, és voltam akkor is. Harminc felett mentem férjhez, a házasságom 10 év ill. a gyerekünk születése után ment tönkre. Biztos voltam benne, hogy negyvenes nőként esélyem sincs párt találni. Ami azt illeti, sokkal könnyebben ment, mint gondoltam, vagy mint akár a húszas éveimben, és még soha nem voltam ilyen boldog és kiegyensúlyozott.
És ahogy körülnézek, egyáltalán nem vagyok ezzel egyedül...

jajj basszus mintha 50 éves lennél.
mindenkinek csökken ha elhagyja magát.
a 30 évesek még messze fiatalok.
olyan borzasztó hülye felfogás ez, hogy 30 felett már kevesebb az esély....ja meg a kedvencem...akik 30 felett egyedülállóak azok selejtesek...ne szórakozzunk már.
annyi igaz, de ez minden létező korosztályra igaz...ha nem nézel ki jól akkor nehéz 20-on és 30 évesen is.

itt sokan úgy állítják be, hogy egy 30-as az milyen idős...baromira nem.
Ami előfordulhat az, az, hogy esetleg van egy gyereke. Na az már okoz problémát.

Annyival csökken, amennyivel magasabbak lettek az elvárásaid/amennyivel válogatósabb lettél.
Pl. emlékszem olyan 20 évesen ha valaki elhívott randira, akkor így "végülis, miért ne, max nem jön össze, legalább elmentem"
Most 30 évesen már nem pazarlom az időmet, múltkor visszautasítottam egy pasit, mert nem tetszett, amilyen hangsúllyal köszönt :D
Szóval ja, nyilván magasabbak az elvárásaim, kevesebb a szabadidőm, jobban megbecsülöm magamat és az időmet, így jóval kevesebb az olyan férfi is, aki számomra szimpatikus vagy érdekes lehet párkapcsolat szempontjából. Szerintem ez teljesen természetes. Aki válogatósabb, annak az esélyei is csökkennek, mivel kisebb a felhozatal abból a típusból, amilyen jó neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!