Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 fölötti nőként mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 fölötti nőként mennyire csökken az esély egy rendes boldog kapcsolat elérésére?

Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 17:13
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
26%

10

Ilyet én js tudok:

de nem mintha lehetetlen lenne MEGGAZDAGODNI, ha CSÓRÓ vagy

magyarul bárkit megkapsz

2022. szept. 7. 18:09
 12/37 anonim ***** válasza:
65%
Gyerek nélkül sima ügy.
2022. szept. 7. 18:16
 13/37 anonim ***** válasza:
77%

Meg aztán a fasznak szület valaki rondának, ha egyszer szépnek is születhetne :D.

2022. szept. 7. 18:29
 14/37 anonim ***** válasza:
26%
#11 nem zabálni azért egyszerűbb 🤣
2022. szept. 7. 18:45
 15/37 anonim ***** válasza:
49%

Semennyire nem csökken. Inkább a nők azok, akik nem akarnak kapcsolatot.

32F szingli

2022. szept. 7. 18:56
 16/37 anonim ***** válasza:

Én szép nő ismerőseimnél is ez van még így 40 fele is, egyszerűen nem tudnak/akarnak választani a sok jó közül így pár havonta mindig új van nekik. Persze panaszkodni tudnak nagyon, hogy nincs egy faszi se (LOL) :).

2022. szept. 7. 19:00
 17/37 anonim ***** válasza:
96%

Max azert csokken, mert neked is kevesebb a valasztek, nyilvan a 30 feletti ferfiak erdekelnek, a legtobb ilyen koru ferfi ismerosom minimum parkapcsolatban el, nemelyik hazas is, itt-ott mar gyerek is van.

De azert akad 1-2 normalis szingli is, ha nem vagy nagyon elkeseredve es nem azonnal akarsz valakit talalni, akkor nincsen baj.

2022. szept. 7. 19:00
 18/37 anonim ***** válasza:
97%

Vagy mondjuk lengditek ezt a sok xar görcsöt és elvárást, elkezditek megszeretni és elfogadni magatokat lexarva hogy x időn belül lesz-e párod vagy sem eldöntöd hogy az életed szép és megpróbálod kihozni a maximumot és élni benne, úgy, ahogy vagy. Ezzel megváltozik a teljes kisugárzásod, mert nem AKARSZ semmit erőltetni és nem vársz el semmit snekitől, te úgy is jól érzed magad, és pont ez lesz az oka, amiért qrvára nem fog pár dolog embereket érdekelni, mint hogy épp hány kg vagy, van-e gyereked, mittudoménmit soroltatok e fel, (ÉS NYILVÁN te is elengedted a xar elvárásokat, csak élsz). Na akkor történik majd valamikor, valami szép, amior már nem vagy ráfeszülve és elfogadtad a helyzete és önmagad is.

Ettől még ismerkedj, én úgy fogalmaznék, légy nyitott az életre és az élményekre, emberekre amik szembejönnek.

Ezek az elvárások és skatulyázások csak mérgeznek. Nyilván senki nem úgy fog felkeli, hogy na én szeretnék pl egy "2 gyerekes, elvált anyukát/apukát", vagy hogy "pont egy 14 évvel idősebbre vágyom."

Ott kezdődik úgy is minden, ha kicsit már megismerted.

Ergo nem kellmást tenni, csak nyiottnak lenni, és jó ha meg tudsz ismerkedni emberekkel, járj el barátokkal, ismerősökkel, beszélgess emberekkel, lépj be akár csoportokba, keress egy hobbit ha nincs és ismerkedj ottani emberekkel, szervezettek onnan programot. Egyszóval mozdulj meg. De ne eldsődlegesen az legyen, hogy begörcsölsz h legyen már valakid ha elmész, hanem ne várj semmit, csak hogy új élményeket gyűjts, és szimplán légy nyitott, bármit is hoz eléd az élet.

(Én 31 vagyok, de biztos nem erőtetném nagyon a társkeresőt netes dolgot, hál istennek nem is kell, mert kapcsolatban vagyok már egy ideje.. De tuti ha csak lehet, szeméylesen próbálkoznék nyitni új emberek felé: haverok, ismerősökön át azzal hogy eljárok programokra. ha ez nem megy, akkor a fent említett ódon: hobbi alapon csoportokra, neten kereshetsz ilyeneket, és akár teis kezdeményezhetsz összejöveteleket. (pl túra csoport, futás, bringázás, korizás, akármi érted) Ezek által növeled az esélyét, hogy előbb utóbb hátha akad valaki, akivel kölcsönös a szimpátia.

2022. szept. 7. 19:23
 19/37 anonim ***** válasza:
97%

U.I: Egyébként meg hányan kezdik újra, elölről negyvenesek is..

Nyilván nehezebb, mint 20 évesen, de manapság egyáltalán nem lehetetlen.

Csak ne verje magát senki ilyen negatív loopba.

2022. szept. 7. 19:25
 20/37 anonim ***** válasza:

Pont ilyet keresek!

34/f

2022. szept. 7. 19:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!