Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak milyen visszautasítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak milyen visszautasításra "vágynak"?

Figyelt kérdés

Oké, a válasz nyilván az, hogy leginkább semmilyenre, de ha mégis visszautasítanak, akkor azt hogyan tegyék?

Folyton azt olvasom ezen az oldalon, hogy a nők "rosszul" utasítják vissza a férfiakat. Ha megmondják, hogy bocsi, túl alacsony / buta / kövér / szegény / csúnya stb. vagy, akkor az a baj. Ha kitalálnak valami nehezen hihető fedősztorit, akkor az a baj, ha bedobnak valami random panelszöveget, akkor az, ha meg ghostingolnak, akkor nyilván az.

Engem tényleg érdekelne, hogy mire vágytok?

2022. szept. 6. 08:06
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
21%
#20 Tudtam hol lakik és fel is lettem jelentve utána. További részleteket nem szeretnék mondani, nagyon megbántam már hogy így viselkedtem és rosszul érzem magam, hogy fájdalmat okoztam neki. Hirtelen felindulásból tettem, sajnos nem tudom már visszacsinálni ami történt...
2022. szept. 6. 12:00
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Engem legutóbb tök kulturáltan utasított vissza egy csaj: "Aranyos vagy de nem hevertem még ki az exem".

Persze lehet h ez kamu (sőt biztos). De nem baj, van ilyen. Normális volt, nem lekezelöen mondta. Sztem ez a rendes módja. Én se háborodtam fel, nem éreztem magam lealázva. Mondtam h "ok, semmi baj, bocs a zavarásért akkor, szia"

Szóval ilyesmire "vágyok"

2022. szept. 6. 12:02
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem az teljesen megfelelő, ha őszintén és kevésbé megalázóan/bántóan mondják el.
2022. szept. 6. 12:19
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez abszolút férfi függő szerintem, van akinek tényleg semmi nem jó sajnos.

Én pl. sose becsméreltem senkit, mert nem is érdemelték meg. Nem azért utasítottam vissza a férfiakat, mert velük lett volna különösebb probléma, inkább nem klappoltunk. Két-három tali alatt én már érzem, hogy ebből lesz-e valami vagy sem, és ha abszolút semmit nem érzek iránta, akkor azt megmondom neki. Általában jól szokták fogadni, persze ezen is volt, aki megsértődött, mert szerinte több esélyt érdemelt volna... Nem értem, akkor van aki elvárja, hogy inkább hetekig húzzák az agyát? :D Nem túl szép megoldás.

2022. szept. 6. 12:42
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell fedősztori, se mellébeszéd, se semmi. Aki ismeri a nőket pontosan tudja, hogy nem a kimondott szavakat kell figyelni ilyen esetben, hanem azt, hogy közben hogyan viselkedik, milyen a testbeszéde.

Ha van annyi gerince hogy oda áll elém és elmondja, hogy "bocsi, de nem", ez bőven elég. Nem értetlenkedtem ilyenkor soha és főleg nem fenyegetőztem vagy jártam a nyakára.

A ghostingolás viszont az egyik legrosszabb reakció amit ilyen esetben elkövethet valaki, mert ez egyértelmű frusztrációt okoz a másikban (akár nő akár férfi követi el), nem mellesleg sérülni fog a másik önbecsülése is és nincs egy konkrét lezárása a dolognak, tehát van aki ilyenkor tovább reménykedik, vagy esetleg épp kihívásnak veszi, hogy jobban kellene igyekeznie. A kimondott lezárásnak igenis fontos szerepe van. Durva hasonlat, de olyasmi ez, mint akinek eltűnik egy szerette és nem tudja mi van vele. Eleinte reménykedik, de idővel eljut oda, hogy bár jönne valaki aki közöli, hogy megtalálták a holttestét, lenne egy temetés és le tudná zárni magában. De amíg ilyen nincs, addig még ha tudja is, hogy x idő után esélytelen hogy előkerüljön, de mégis reménykedik.

2022. szept. 6. 12:52
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

“Sajnálom, de úgy érzem, nem egymást keressük.”

Pont. Nem kell indokolni, lelkileg pátyolgatni és barátok sem akarunk lenni. De ennyi korrektséget legalább tudok tisztelni. Százszor jobb, mint az, ha szó nélkül letilt valaki.

31/F

2022. szept. 6. 13:08
 27/40 anonim ***** válasza:
94%

18

És milyen jól tette, hogy lelépett!

A postádban meg várd a rendőrségi papaírt.

2022. szept. 6. 13:44
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

26

Ez így igaz.

A szó nélküli tiltás akkor engedhető meg, ha nem ismerkedős felületen kéretlenül írt rá. Ilyenkor semmi magyarázattal nem tartozik. Ha beszélgettek előtte, vagy volt valami, az nyilván más, akkor parasztság szó nélkül eltűnni.

2022. szept. 6. 14:09
 29/40 anonim ***** válasza:
7%

Nem is kész! Van aki nem ért a szóból azt meg kell sérteni hogy megértse. Legyetek erősebb jelleműek , férfiak vagytok nem?

L

2022. szept. 6. 14:15
 30/40 anonim ***** válasza:
25%
29 - unintelligens egy nő lehetsz. Attól még ember az is, de nyugi, egy ilyennél mint te, tuti nem is kezdenénk.
2022. szept. 6. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!