Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik azon siránkoznak, hogy nehéz a férfiak sorsa, mert nem találnak maguknak párt, azok nem gondolnak bele, hogy ha a férfiaknak nincs párja, akkor a nőknek sem?
Üdv.
Egy magabiztos nő.
38 - És kit érdekel ez a hülye pontozásos rendszer? Én sosem pontozok senkit, az sem érdekel, hogy engem hogy pontoznak. Semmi jelentősége. Még csak nem is reprezentatív az eredmény, hogy társadalmi szinten bármit le lehessen belőle szűrni.
"A férfiak válaszai lepontozva, a nőké fel."
Ez például tárgyi tévedés. Egy csomó férfi írt olyan hozzászólást, amiben nem értett egyet az incelekkel, ők sem voltak lepontozva. Tehát a pontozás nem nemi alapon, hanem vélemény szerint zajlik.
Itt pl. kiakadtál, hogy a 31-es hozzászólást lepontozták. Ha megnyitod, láthatod, hogy 3 ember szavazott "nem hasznos" opcióra, 2 pedig a "hasznosat" választotta. Hogy ebből hogy jön ki, hogy 85%-a a fórumozóknak frusztrált nő, arra kíváncsi lennék.
Egyébként is, az miből derül ki, hogy aki lepontozta az mind nő? Az nem lehet, hogy pl. férfi, aki nem ért egyet az incel hülyeségekkel? Az miért teljesen kizárt?
Te úgy tekintesz a férfi - női nemre, mint valami osztályharcra, aki nőellenes, az férfi, aki az egyenjogúságban hisz, az meg nő. Primitív felfogás.
"És kit érdekel ez a hülye pontozásos rendszer?"
Jajj, engedjük már el ezt. Amikor ezt betoljátok... Valahogy sosem az első reakció ez, hanem amikor elfogynak az érvek. Amikor először reagáltál a pontozásos dologra, valahogy nem jöttél ezzel a szöveggel.
"Még csak nem is reprezentatív az eredmény, hogy társadalmi szinten bármit le lehessen belőle szűrni."
Miért, ki mondta, hogy társadalmi szinten reprezentatív? Senki. Az itteni felhasználókról volt szó. Ha a valóéletben random emberekhez mennénk oda ezekkel a kérdésekkel és válaszokkal, hogy pontozzák, teljesen más jönne ki. Itt az átlagnál negatívabb emberek verődtek többségében össze.
"Ez például tárgyi tévedés. Egy csomó férfi írt olyan hozzászólást, amiben nem értett egyet az incelekkel, ők sem voltak lepontozva. Tehát a pontozás nem nemi alapon, hanem vélemény szerint zajlik."
Így van. Csak akkor jár zöld kész a férfinak, ha inceleket szid. Tényleg kihagytam ezt a kivételt.
"Itt pl. kiakadtál, hogy a 31-es hozzászólást lepontozták. Ha megnyitod, láthatod, hogy 3 ember szavazott "nem hasznos" opcióra, 2 pedig a "hasznosat" választotta. Hogy ebből hogy jön ki, hogy 85%-a a fórumozóknak frusztrált nő, arra kíváncsi lennék."
Na, ez meg a részedről tárgyi tévedés. Nézz már rá, melyik válaszról írtam azt a számot. Köszi.
"Egyébként is, az miből derül ki, hogy aki lepontozta az mind nő? Az nem lehet, hogy pl. férfi, aki nem ért egyet az incel hlyeségekkel? Az miért teljesen kizárt?"
Pont azért, amit most te is műveltél: Az illető válasza nem volt incel. Semmi incel szöveg nem volt benne. És nem, valahogy az ilyen válaszokat csak a frusztrált nők pontozzák le, akik mindenbe incelséget meg hasonlókat látnak bele. Gyakorlatilag már azt sem tudjátok sokszor, hogy mire nyomjátok a pontozást vagy mire reagáltok, mert csak vörös köddel az incelséget meg egyéb ostobaságokat láttok.
1-2 férfi is becsúszhatott, de többségében ettől még nők csinálják ezt. Rengetegszer kiszokott derülni a szövegkörnyezetből. A kérdés inkább az, hogy miért olyan nehéz ezt megemésztened?
"Te úgy tekintesz a férfi - női nemre, mint valami osztályharcra, aki nőellenes, az férfi, aki az egyenjogúságban hisz, az meg nő. Primitív felfogás."
Nem, nem tekintek így rá. Sehol sem írtam ilyet. Az itteni szintről írtam ezt. A primitív felfogás az, hogy teljesen mást látsz egyszerű szövegekbe, mint amikről szólnak.
"Valahogy sosem az első reakció ez, hanem amikor elfogynak az érvek."
Emellett azt is leírtam, hogy miért téves a következtetésed, konkrétan érveket írtam afelől, hogy minden férfi le lenne pontozva (erre még példát is felhoztam). Te ezt mégsem értetted meg. Annyit fogtál fel belőle, hogy "elfogytak az érvek". Ha ilyen szinten nem érted meg a másik embert, hogy is akarhatsz te kapcsolatot?
"Így van. Csak akkor jár zöld kész a férfinak, ha inceleket szid. Tényleg kihagytam ezt a kivételt."
Hoppá! Hogy megváltozott a fejedben kialakított osztályharc helyzete! Akkor mégsem nemi alapon megy a lepontozás, hanem vélemény szerint?
"Na, ez meg a részedről tárgyi tévedés. Nézz már rá, melyik válaszról írtam azt a számot. Köszi."
Elfogadom, ebben minden bizonnyal igazad van.
"Egyébként is, az miből derül ki, hogy aki lepontozta az mind nő? Az nem lehet, hogy pl. férfi, aki nem ért egyet az incel hlyeségekkel? Az miért teljesen kizárt?"
"Pont azért, amit most te is műveltél: Az illető válasza nem volt incel."
Mint írtam, én nem pontozok senkit. Szóval itt megint csak az történt, hogy van a fejedben valami tévképzet, amit kivetítesz.
"És nem, valahogy az ilyen válaszokat csak a frusztrált nők pontozzák le"
Ezt honnan veszed??? Erre semmi, de abszolút semmi bizonyítékod nincs, nem is lehet róla információd, hisz a fórum nem mutatja, ki, mit, hogyan pontozott. Ez már tényleg szektás gondolkodás: mindenben a saját véleményedet akarod alátámasztottnak látni. Három ember rányom a "nem hasznos" gombra és mit szűrsz le belőle? Hogy frusztráltak a nők. Ez nem csak agyament, de teljességgel abszurd is!
Csinálj egy próbát: írd be valamelyik kérdés alá, hogy minden férfi szemét, vagy hogy mind megcsalja a bnőjét. Az ilyen válaszok is kb 0-10%-ban szoktak hasznosak lenni. Akkor ilyenkor a te fejedben mi játszódik le? Hova tűnnek ilyenkor a frusztrált nők?
"1-2 férfi is becsúszhatott, de többségében ettől még nők csinálják ezt. Rengetegszer kiszokott derülni a szövegkörnyezetből."
Aha... A szövegkörnyezetből... Mint ahogy nálam is kiderült, hogy lepontoztam bárkit is, ugye? Mert azt is megállapítottad, csak éppen nem igaz.
"Az itteni szintről írtam ezt."
Én is... Erről a fórumról beszélünk, erről szólt az egész neked szánt hozzászólásom....... Ennek fényében ez különösen ironikus: "A primitív felfogás az, hogy teljesen mást látsz egyszerű szövegekbe, mint amikről szólnak." :)))))))))))))
"Hoppá! Hogy megváltozott a fejedben kialakított osztályharc helyzete!"
Hoppá! Mi? Rinyáltál, hogy kit érdekel a pontozás, előtte meg nem. Légyszi, próbálj már kontextusban gondolkozni, ha reagálsz egy szövegre. köszi.
"Ha ilyen szinten nem érted meg a másik embert, hogy is akarhatsz te kapcsolatot?"
Miért ne akarhatnék kapcsolatot? Úgy akarok kapcsolatot, hogy szeretem a párom. Most miattad szakítsak vele, vagy mit érzel?
"Hoppá! Hogy megváltozott a fejedben kialakított osztályharc helyzete! Akkor mégsem nemi alapon megy a lepontozás, hanem vélemény szerint?"
Öhm... Leírtam ám, hogy a férfiakat lehet szidni. Ez nem nemi alap?
"Elfogadom, ebben minden bizonnyal igazad van."
Köszi. <3
"Mint írtam, én nem pontozok senkit. Szóval itt megint csak az történt, hogy van a fejedben valami tévképzet, amit kivetítesz."
Hol írtam, hogy a pontozásodról van szó? A kiakadásodra értettem és arra, hogy egyből incelezel, amikor mondjuk az említett hozzászólásokban semmi incel nem volt.
"Ezt honnan veszed??? Erre semmi, de abszolút semmi bizonyítékod nincs, nem is lehet róla információd, hisz a fórum nem mutatja, ki, mit, hogyan pontozott. Ez már tényleg szektás gondolkodás: mindenben a saját véleményedet akarod alátámasztottnak látni. Három ember rányom a "nem hasznos" gombra és mit szűrsz le belőle? Hogy frusztráltak a nők. Ez nem csak agyament, de teljességgel abszurd is!"
Nem a nők frusztráltak, hanem az itt pontozgató nők.
És uh... Most újra írjam le, hogy honnét lehet tudni? Megígéred, hogy felfogod, nem csak ovis szinten nyavalyogsz, félreértve és ellenkezve mindennel, mint ahogy most csinálod? Mert, pont te csinálod ám azt, ami miatt engem támadsz.
"Csinálj egy próbát: írd be valamelyik kérdés alá, hogy minden férfi szemét, vagy hogy mind megcsalja a bnőjét. Az ilyen válaszok is kb 0-10%-ban szoktak hasznosak lenni. Akkor ilyenkor a te fejedben mi játszódik le? Hova tűnnek ilyenkor a frusztrált nők?"
Hasonlót csináltam. Volt megcsalós kérdés. Odaírtam, hogy ennél többet ne várj a férfiaktól vagy valami ilyesmit. Kb. 80% körüli volt a zöldem.
"Aha... A szövegkörnyezetből... Mint ahogy nálam is kiderült, hogy lepontoztam bárkit is, ugye? Mert azt is megállapítottad, csak éppen nem igaz."
Nem, nem derült ki, mivel nem is állítottam ezt, de hát, na... Magyarázd meg, hogy érted is, miről beszél a másik.
"Én is... Erről a fórumról beszélünk, erről szólt az egész neked szánt hozzászólásom....... Ennek fényében ez különösen ironikus: "A primitív felfogás az, hogy teljesen mást látsz egyszerű szövegekbe, mint amikről szólnak." :)))))))))))))"
Ezt a gigászi öngólod inkább elengedném.
Na, mindegy. Azért köszi, hogy igazoltad a válaszaim.
44
Nem igazán kell itt igazolni semmit. A lepkefingot is a saját teóriáitok igazolásának látjátok.
#45: Köszönöm! Nagyon összeszedett és érvekkel teli válasz volt, teljesen meggyőztél!
(Mondjuk, rejtély, hogy miért többesszámban írsz rólam.)
"Primitív felfogás. Hiszen, ha igazad lenne abban, hogy az az 1%-os különbség miatt nehéz a férfiak nagy részének a párkeresés (ami ugye matematikailag is abszurd), akkor nincs más teendő, mint elfogadni a helyzetet. "
Hol írtam én olyat, hogy az 1%-os különbség miatt nehéz a férfiak nagy részének a párkeresés? "Amennyiben te ilyet olvastál tőlem, kérlek, idézd a hozzászólásomból!" Én azt írtam, hogy emiatt a különbség miatt nem lesz minden férfinek barátnője. De ha nem tetszik, akkor nyugodtan megpróbálhatod cáfolni.
A másik. Én elfogadom a helyzetemet, mert bármilyen hihetetlen ennél jobban már nem vagyok képes változtatni/változni. Pontosan tudom azt is, hogy az évek előrehaladtával ennél csak rosszabb lesz minden. Úgy gondolom, hogy te sem lennél annyira boldog, ha eddig kb 10 éven keresztül folyamatosan csak a pofára eséseket kéne megtapasztalnod, 0 sikerélménnyel, miközben azt tapasztalnád, hogy az összes rokonod, ismerősöd már rég boldog párkapcsolatban él.
DE… Ez nem jelenti azt, hogy ez az érzés ne lenne számomra sz*r. Sőt, a többi hasonló cipőben lévő emberkével is ugyanúgy együtt tudok érezni, mivel pontosan tudom, hogy min mennek keresztül 1-1 próbálkozás előtt, közben, és után.
Persze ezt az érzést te soha nem fogod igazán megérteni, mert nő vagy, és ezért te nyugodtan várhatod a sültgalambot, még ha a kisujjadat sem mozdítod meg érte. 😅
44:
"Rinyáltál, hogy kit érdekel a pontozás"
Én rinyáltam? Te vagy az első, aki egy önellentmondást hát szóban meg tudott fogalmazni. Akkor most rinyáltam, vagy nem érdekelt a pontozás?
Te rinyáltál, én mondtam meg neked, hogy felesleges ezzel foglalkozni. Ez már elég durva téveszme a részedről...
"Miért ne akarhatnék kapcsolatot? Úgy akarok kapcsolatot, hogy szeretem a párom."
Na, pont ez az... Ha azt hiszed, hogy annyi elég egy párkapcsolathoz, hogy szeresd a párod, akkor párkapcsolati analfabéta vagy. Egy kapcsolat - ha jól működik - ennél sokkal több, pl. meg kell értened a párodat.
"Öhm... Leírtam ám, hogy a férfiakat lehet szidni. Ez nem nemi alap?"
Ok, nézzük, mennyire tolerálja a közösség, ha a férfiakat szidják.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Itt a 3-as kommentben valami nem túl okos nő azt írta, neki kiábrándító minden férfi, akinek fóbiája van. A válasza 4 szavazat alapján 0%-ban hasznos.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Itt a 10-es válasz, (aki a pasija kezébe telefont se adna, mert az úgy is megcsalná őt) szintén 0%-ban hasznos, mégpedig 6 szavazat alapján.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Itt a 15-ös válaszban azért írta valaki, hogy a kérdezőre nem néznek rá a nők, mert feltehetőleg ő egy "dagadt disznó". Ezt a választ 10 értékelőből 1 találta hasznosnak.
A tény tehát az, hogy a tévképzeted, miszerint a férfiakat lehet szidni, annak mindenki örül (ezen a fórumon), bizonyítottan tévképzet.
"Hol írtam, hogy a pontozásodról van szó?"
Jéééééééézusom, most tényleg itt tartunk? Te magad nem érted, amit írsz? "Gyakorlatilag már azt sem tudjátok sokszor, hogy mire nyomjátok a pontozást vagy mire reagáltok"
Ez így nehéz kommunikáció...
"Volt megcsalós kérdés. Odaírtam, hogy ennél többet ne várj a férfiaktól vagy valami ilyesmit. Kb. 80% körüli volt a zöldem."
Belinkelnéd, kérlek? Csak mert ha te írtál választ, akkor úgy is gyorsan megtalálod. Kíváncsi vagyok, hogy igaz-e amit állítasz, elvileg elég könnyen tudnád bizonyítani :)
""Aha... A szövegkörnyezetből... Mint ahogy nálam is kiderült, hogy lepontoztam bárkit is, ugye? Mert azt is megállapítottad, csak éppen nem igaz."
Nem, nem derült ki, mivel nem is állítottam ezt, de hát, na..."
Húúúha, szóval ez az, amit nem állítottál? "Gyakorlatilag már azt sem tudjátok sokszor, hogy mire nyomjátok a pontozást vagy mire reagáltok"
Tényleg nehéz lesz úgy szót érteni, ha te magad nem tudod, mit írsz.
"Na, mindegy. Azért köszi, hogy igazoltad a válaszaim."
Te óvodás vagy? :D
Csak mert ott van ilyen vitakultúra, hogy "háhááá, nyekem vany igazaaaaam" :))
47 - "Én azt írtam, hogy emiatt a különbség miatt nem lesz minden férfinek barátnője. De ha nem tetszik, akkor nyugodtan megpróbálhatod cáfolni."
Azt tettem a hozzászólásban... Még le is írtam, hogy nincs minden nőnek párja, ugyanis nem jön össze olyannal, aki nem megfelelő számára. Az 1%-os különbség tehát teljesen irreleváns, mert nem az a helyzet áll fenn, hogy minden nő foglalt, hanem az, hogy egy nő inkább egyedül van, minthogy egy számára nem alkalmas partnert válasszon. Ezzel cáfoltam már a legutóbbi neked szánt hozzászólásban is.
"A másik. Én elfogadom a helyzetemet, mert bármilyen hihetetlen ennél jobban már nem vagyok képes változtatni/változni."
Ilyen pedig nincs. Ez egy menekülőút a fejlődéstől. MINDIG és MINDENKINEK van hova fejlődni.
Bármennyire is meglepő, én nem tartom kizártnak, hogy idővel találj párt, mert egyrészt értelmesen fogalmazol, másrészt az előző hozzászólásomban tett szándékos provokációra is képes vagy intelligensen reagálni. Hogy mi lehet a probléma, nyilván azt nem tudom megmondani, de az tény, hogy ha valaki értelmes és emellett még a kommunikációja sem pocsék, akkor még abban az esetben is képes párt találni, ha az illető pl. csúnya.
A gond nem is feltétlen olyan jellegű, amihez a személyiségeden kell változtatni, lehet, hogy egyszerűen rossz helyen keresel, vagy ilyesmi.
"DE… Ez nem jelenti azt, hogy ez az érzés ne lenne számomra sz*r."
És még ez is érthető, egészen addig, amíg nem kezded el a felelősséget hárítani, vagy ami még rosszabb, nem kezded el a nőket hibáztatni ezért (bár speciel nem rémlik, hogy tőled ilyet olvastam volna, minden esetre gyakori a párkapcsolati témákban sikertelen férfiaknál ez a mentalitás.)
"Persze ezt az érzést te soha nem fogod igazán megérteni, mert nő vagy, és ezért te nyugodtan várhatod a sültgalambot, még ha a kisujjadat sem mozdítod meg érte."
Ez már speciel egy kicsit erre hajló hozzászólás. Tehát én nő lévén nem érthetem a férfiak helyzetét, de te férfiként tudod, hogy a nőknek elég csak várni a sültgalambot... Ebből pl. leszűrhető, hogy egyáltalán nem látod át a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!