Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a férfiak, akik azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akik azon siránkoznak, hogy nehéz a férfiak sorsa, mert nem találnak maguknak párt, azok nem gondolnak bele, hogy ha a férfiaknak nincs párja, akkor a nőknek sem?

Figyelt kérdés

Üdv.

Egy magabiztos nő.

2022. szept. 4. 10:26
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
35%

29-es, nem illik az a személyes tapasztalatod a kérdezó által is feszegetett elméletbe, hogy egyes férfiaknak lehetnek objektív nehézségei a pártalálásban, közvetlen azért, mert másoknak túl könnyen megy a nőkkel való kapcsolatteremtés. Azt is nehéz beismerni, hogy a párkapcsolatra amúgy potenciálisan alkalmas nők egy része - akár egymás tevékenységéről is tudva - inkább vesz részt a dugópajtiságban egy átlagosnal vonzóbb férfivel, mintsem hogy tartós kapcsolatra lépjen az átlagossal, mivel képtelen volnzalmat érezni az átlagos felé, egyéb erős motiváció pedig mára a vonzalmon kívül kevés maradt.

Ne várd azt sem, hogy a személyed népszerű lesz, mert hiába játszol nyílt kártyákkal, a gyakorlatban nehezen tolerálható, hogy te vidáman kihasználhatod ezeket a szabadosabb időket, ezért jobb napokon is megkapod majd itt a "hímribi" jelzőt.

A saját élményem hasonló a tiédhez, általában 2-3 nőt "stoppolok", amíg nincs tartós kapcsolatom, cserébe nem lepődök meg azon, illetve nem is érdekel, hogy ehhez a GYK-n nem tapsol a publikum.

2022. szept. 4. 16:49
 32/68 anonim ***** válasza:
90%

"25 éves korban 51,6 a 48,4%-kal szemben. Most komolyan ez lenne az a hatalmas férfitöbblet, ami miatt nem jut a férfiaknak pár? :D"

Igaz, így nem tűnik olyan nagy különbségnek. Végül is egy ilyen %-os különbség egyetemen is csak annyit jelent, hogy megvan az adott vizsga, vagy nincs.

De számokban kifejezve már más. Ha csak az általad kedvelt 25 éves korosztályt nézzük, akkor kb 3600 srác fog szomorkodni az arányok miatt. Erre mondhatnád még azt, hogy nem sok. Kb egy picike falu lakossága lehetne.

Ha viszont már egy tágabb korcsoportot jelölünk ki, mondjuk 20-30 évesek megoszlását, akkor már azt láthatjuk, hogy majdnem 39600 srác/férfi fog szomorkodni. Ez már szerintem egy kisebb város lakossága lehetne.

És eddig még csak ott tartunk, hogy matematikailag kinek nem jutna barátnő... 🤓

2022. szept. 4. 20:07
 33/68 anonim ***** válasza:
93%

#28 25 éves korban igen

az összes életkorra add össze az összeset, és megkapod, hogy összesen hány férfinek lehetetlen matematikailag párt találnia

2022. szept. 4. 20:09
 34/68 A kérdező kommentje:

32 - Nem értesz a számokhoz. Az 1% az mindig 1% marad. Miért nem vetíted ki rögtön az egész emberiségre, hogy még nagyobb szám adat jöjjön ki?

A helyzet az az, hogy ha egy közösségben 49 férfi van és 50 nő, te pedig nem találsz párt, akkor a legvalószínűbb az az, hogy a személyiséged miatt nem találsz, nem pedig az az 1 fő különbség miatt...

2022. szept. 4. 20:19
 35/68 anonim ***** válasza:
100%

#34 Még szerencse, hogy te nagyon is értesz a számokhoz.

Amit felvázoltam, az egy egyszerű 1. osztályos matekfeladat is lehetne. Az úgynevezett, melyik szám a nagyobb nehézségi szintű.

Amit te írtál példát, az szintén érdekes megközelítés. Simán elképzelhető, hogy nem csak a külsőm taszító, de még a belsőm is. A lényegen nem változtat, mert ugyanúgy a szingli tábort erősítem. Igazából statisztikailag is teljesen mindegy, hogy melyik férfiaknak nem jut nő, ha már amúgy sem jut. 😅

2022. szept. 4. 21:17
 36/68 A kérdező kommentje:

35 - "Simán elképzelhető, hogy nem csak a külsőm taszító, de még a belsőm is."

Valószínűleg igen. Épp azt vázoltam fel neked valószínűségszámításban, csak nem értetted, hogy annál az 1% esélynél ami a létszámkülönbségből ered, sokkal nagyobb az az esély, ami rajtad múlik. A személyiségeden, a megjelenéseden, a kisugárzásodon, vagy akár a külsődön is.

Remélem, így, hogy egyszerűbben fogalmazok, már érted ;)

2022. szept. 4. 21:32
 37/68 anonim ***** válasza:
55%

#36 Én csak azt nem értem, hogy vajon miért érzed szükségesnek, hogy személyeskedj? Mindenki tisztában van a lehetőségeivel, ahogy én is.

Ha valakinek nincs lehetősége, akkor nincs lehetősége. Az ok teljesen mindegy, ha a feltétel nem érvényesül.

Ha viszont az állításod megállná a helyét, az-az hogy "változtass a külsődön és belsődön", és ez 100%-os sikert eredményezne, valamint csak a 25 éves korosztályt tekintenénk, akkor te ilyenformán rávennél legalább 3600 nőt, hogy ne legyen hűséges a barátjához. Mondván, hogy akkor tényleg minden 25 éves srácnak jutna legalább 1 barátnő. 🤔

2022. szept. 4. 21:47
 38/68 anonim ***** válasza:
31%

#30: Méltósággal viselem. Az, hogy okot kérdezek, nem egyenlő azzal, hogy ne viselném méltósággal. A gond nem az, hogy nem értenek egyet valamivel az emberek, hanem az, hogy az esetek 99%-ában meg sem tudják indokolni, hogy miért nem. Az ilyen emberekkel méltósággal nem megy sokra az ember.

És de, nézz már körül az oldalon. Az egyik oldalról incelek vannak, a másikról frusztrált nők. És de, nézd már meg az oldalon a pontozásokat... A férfiak válaszai lepontozva, a nőké fel. Ha nem a frusztrált nők csinálják, akkor szerinted kik? A hermafroditák? Nyugodtan írhatsz indokot vagy érvet, mert számomra nem szofisztikált a téma, veled ellentétben, aki a nemiségre helyezve néznéd inkább a dolgot és kukába dobnád az összefüggéseket.

#31: Teljesen korrekt, amit írsz. És micsoda meglepetés: Az előbb említett frusztrált nők téged is lepontoztak. Kedves kérdező, őt is a férfiak pontozták le, ugye?

2022. szept. 4. 22:45
 39/68 A kérdező kommentje:

"Én csak azt nem értem, hogy vajon miért érzed szükségesnek, hogy személyeskedj?"

Sajnálom, nem akartalak megsérteni. De azt miért tőlem kérdezed, hogy érted-e, miért személyeskedek? Neked kellene tudnod, hogy érted, vagy sem.

"Az ok teljesen mindegy, ha a feltétel nem érvényesül."

Primitív felfogás. Hiszen ha igazad lenne abban, hogy az az 1%-os különbség miatt nehéz a férfiak nagy részének a párkeresés (ami ugye matematikailag is abszurd), akkor nincs más teendő, mint elfogadni a helyzetet. Ha azonban másról van szó, pl. olyan dologról, amin lehet változtatni (mint a belső és bizonyos keretek között a külső) akkor érdemes megismerni a problémát, ami ezáltal korrigálhatóvá válik.

"Ha viszont az állításod megállná a helyét, az-az hogy "változtass a külsődön és belsődön", és ez 100%-os sikert eredményezne"

Már a kiindulási alap is téves. Először is, megkérnélek, hogy ne a saját tévképzeteidre, hanem az általam leírtakra reagálj! Én ugyanis sehol nem írtam 100%-os sikert... Amennyiben te ilyet olvastál tőlem, kérlek, idézd a hozzászólásomból!

A gondolatmenet másik fele is teljesen csőd: nem minden férfi és minden nő foglalt! Épp ezért is hülyeség az 1%-os létszámtöbbletre fogni a saját sikertelenségeidet. Természetesen a 25 éves nők között is vannak szinglik, akik pl. azért nem kezdenek egy férfivel párkapcsolatot, mert a férfinek... hogy is fogalmazzak, hogy ezúttal ne sértődj meg... fejlesztenie kellene a belsejét.

(Mondok egy egyszerű példát, hogy végleg el tudj szakadni a férfi létszámfölény gondolatától - van egy csaj, aki utálja a dohányzást. Három férfi is udvarol neki, ő inkább marad egyedül, mert dohányossal nem kezd kapcsolatot. Bármelyik férfi "fejlődne" annyit, hogy leteszi a cigit, már lenne is kapcsolata, de egyik sem hajlandó rá, így egyedül maradnak ők is, a csaj is. Az esetnek semmi köze ahhoz, hogy férfiből van több, hisz nem a létszámon múlik a dolog.)

2022. szept. 4. 22:52
 40/68 anonim ***** válasza:
65%
Ez a férfitöbbletes szöveg tényleg nevetséges, de érdekes, hogy ebbe a témába mentél bele a legjobban.
2022. szept. 4. 22:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!