Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy egyre kevésbé van igényük a mai nőknek a romantikára?
Igazából egy olyan beszélgetésben jött fel ez, ahol én hoztam szóba egy havernak.
Mert az én elképzelésemben egy olyan randi ahol finom vacsora, egy kellemes pohár borral elfogyasztva, majd azt követően bármi amit a felek kölcsönösen kívánnak egy szinte tökéletes este lehet.
De erre megkaptam, hogy ez nem a 30-as évek. Felgyorsult a világ és erre nincs igény.
Őszintén, tényleg ennyire nem érdekel titeket nőket már ebben a felgyorsult világban? Névtelen, arctalan nyugodtan lehet írni bármit.
"Jól látom, hogy egyre kevésbé van igényük a mai nőknek a romantikára?"
Majd leírod, hogy te pont az ellenkezőjét gondolod. Most akkor melyik?
Nagyon is van rá igény. Az viszont nem mindegy, hogy hány évesek vagytok, milyen fázisában a kapcsolatnak.
Ha 20 körül vagytok, és randizásról beszélünk, amikor még ismerkedés van, "majd azt követően bármi amit a felek kölcsönösen kívánnak", azt felejtsd el, hacsak nem keltetted fel az érdeklődését 100 más módon.
Pont manapság van a legnagyobb igény romantikára. Manapság a szerelem vallás!
A megváltás az ha romantikus szerelemben vagy épp.
100 éve, és előtte, pl pont lesz@rták hogy ki kibe szerelmes. Szülők eldöntötték, leginkább anyagiak alapján választottak.
Van, csak nem a látszatromantikára, amit sokan manipulálásra és érzelmi nyomásgyakorlásra használnak fel. Sok férfi azt hiszi, hogy ha villant valami giccset, akkor "fizetési kötelezettségünk" keletkezik az irányába és kell akarni tőle valamit mindenképp.
Nem, életem, ha te virágot viszel az első randira, de nem tetszel, nem fogsz jobban tetszeni. Ha gyertyát raksz az asztalra, de valaki nem akar még lefeküdni veled, az nem fog.
Nem kell ezért senkinek hálásnak lennie, ezeknek a dolgoknak érzésből kellene jönnie, nem mint valami eszköz, amire egyesek tapsot várnak.
Mai nőknek akkor van ilyenre igénye, ha
- saját kocsiddal viszed őket
- saját,minőségi lakásodba
- amiben csak magad élsz, anyádéktól legalább 100 km-re
- drága kajával vendégeled meg
- vacsora után nem ábrándozol,hanem a minimum 18 cm-es farkaddal elintézed
- majd, amikor hazaviszed oda, ahol anyjáékkal lakik és onnan akar elszabadulni /ezért csinálja az egész műsort /, akkor feltétlen megígéred,hogy max egy hónap múlva már nálad lakhat, és ez így is marad az idők végezetéig.
Ugyanis romantika nem kell a nőknek, érdekre menő, alattomos vírusként viselkedik a legtöbb. Lehet megsértődni, de így van !
Aki nem, annak pedig tiszteletem és kérem, hogy maradjanak is olyanok,akik az embert nézik, az érzelmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!