Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Beteg bőrrel nem lesz soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg bőrrel nem lesz soha senkim?

Figyelt kérdés

Pattanásos az arcom. És elszoktam kaparni ami miatt heges. 27 éves vagyok és vékony. De nem kellek senkinek, maximum szexre de kapcsolatra nem.

Mit lehet tenni? Gyakran öngyilkosság gondolataim vannak.

2022. szept. 4. 05:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
30 fölött jó eséllyel kinővöd.
2022. szept. 4. 08:20
 12/24 anonim ***** válasza:
22%
Ajánlom a skinsmart.hu-t itt nem csak termékeket de minden infót is megtalalsz ami kell.
2022. szept. 4. 08:23
 13/24 anonim ***** válasza:
60%
12-es ezért mennyi jutalékot kaptál?
2022. szept. 4. 08:38
 14/24 anonim ***** válasza:
67%

Skinsmartos Juditkáékat hagyjuk már... Meg a bőrgyógyászt is. Ha már orvos: endokrinológus. + nem árt gasztroenterológusból kierőszakolni táplálékallergia és -intolerancia vizsgálatokat. De arra érdemes felkészülni, hogy jó eséllyel valami brutál élhetetlen diétát kell tartani, és még az sem feltétlenül elég...

Én amondó vagyok, hogy egy számodra vonzó partnerrel, akit kívánsz, nem olyan nagy hiba belemenni a csak szexbe. A semminél több.

2022. szept. 4. 09:05
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

A belgyógyászati okát kell felderíteni a problémának, mert biztosan valamilyen hormonális vagy bél probléma, allergia, intolerancia stb. Nem foglak nyilván diagnosztizálni látatlanban, de majdnem 90%-ra megmondom, hogy ha kiiktatnád a tejet meg a glutént az étrendből, brutál javulást tapasztalnál. A legtöbb embernél a hulladék kaja cseszi el a szervezetét, amit sokszor az arcbőr jelez. De persze más oka is lehet, mindenképpen menj el endokrinológushoz stb.

Önmagukban a pattanás elleni kencék nagyon keveset érnek.

2022. szept. 4. 09:21
 16/24 anonim ***** válasza:
52%

Általában a bőrproblémák mindig belső okokra vezethetők vissza.

Endokrinológus jó ötlet, sokszor hormonális okai vannak a pattanásoknak.

Nekem az segített hogy kiiktattam az életemből a tejtermékeket (mindent) és nem eszek cukros, olajos dolgokat, és drasztikusan lecsökkentettem a szénhidrátokat. Kenyeret és burgonyát sem fogyasztok évek óta.

Ez végül is az IR diéta. Sok IR-nek pattanásos a bőre, főleg ha PCOS is társul hozzá, csak sokan azt sem tudják, hogy ilyen bajuk van, főleg ha enyhébb. Ezért kell az endokrinológus.

De ezek mellett én használom a Skinsmart-os vagy Revox-os termékeket, mert nagyon jól beváltak. Kívül és belül is rendet kell tenni.

2022. szept. 4. 09:27
 17/24 anonim ***** válasza:

Saját szakállra ki lehet próbálni, hogy két hétig nem eszel egyáltalán glutént, tejfehérjét és tojásfehérjét. Ezek szoktak a leggyakrabban ilyen problémákat okozni. Ez szerintem nem akkora áldozat, én bélgyulladás miatt diétázom több évtizede, azóta nem kell gyógyszer, szóval inkább ez a "macera", mint ahogy előtte volt évekig. Egyébként még IR is okozhatja. Illetve érdemes valami szépségvitamint szedni (A, B, E). Fogamzásgátlót vagy bármilyen hormonos készítményt kivizsgálás (vérvétellel indokolt probléma) nélkül biztosan ne szedj.

14. Nem mindenki tudja külön kezelni a szexet és az érzelmeket, hogy csak megrázza magát és jöhet a következő. Ráadásul tapasztalatom szerint a fiúk nagyrészt nem is veszik komolyan, akiért nem kell teperni kicsit az elején, tehát dupla öngól.

2022. szept. 4. 09:42
 18/24 anonim ***** válasza:

Orvoshoz kéne menni!

Valamire érzékeny vagy, tessék csinálni egy teljes allergia és intolerancia tesztet. Illetve rengeteg emésztőrendszeri dolog okozhatja.

Illetve kezdetben kerülni a fő okokat: pesti koszos levegő, zsíros fűszeres ételek, stb...

2022. szept. 4. 09:45
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

elsősorban szerintem az zavarja a potenciális jelölteket, hogy téged mennyire zavar ez

szóval magad miatt próbáld bőrgyógyásznál kezeltetni

és ha javul, akkor javul a mentális állapotod is, és mindjárt könnyebb dolgod lesz

2022. szept. 4. 10:23
 20/24 anonim ***** válasza:
A pattanásos bőr csúnya. Amint már korábban is írtak. Miért nem vizsgáltatod ki az okát?
2022. szept. 4. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!