Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg bőrrel nem lesz soha senkim?
Figyelt kérdés
Pattanásos az arcom. És elszoktam kaparni ami miatt heges. 27 éves vagyok és vékony. De nem kellek senkinek, maximum szexre de kapcsolatra nem.
Mit lehet tenni? Gyakran öngyilkosság gondolataim vannak.
2022. szept. 4. 05:59
1/24 anonim 

válasza:

Elmenni bőrgyögyászhoz. Kezeltetni, ápolni, hidratálni, nem elkaparni (amit amúgy egy gyerek is megért, miért nem szabad), hámlasztani stb. És még lehetne sorolni.
2/24 anonim 

válasza:

Ha valakinek szexre kellesz, akkor biztos nem emiatt nincs komoly kapcsolatod.
3/24 anonim 

válasza:

Ez nem kifogás, nekem is vannak pattanásaim, hegeim, de már meg tanultam velük bánni. Menj el a DM-be vegyél szalicilsavat, niaciamidot, meg fényvédőt Meg gyakorol egy kis türelmet mert ez kell hozzá, hogy gyógyuljanak a pattanások meg a hegek.
4/24 A kérdező kommentje:
3 as köszi
2022. szept. 4. 06:42
6/24 anonim 

válasza:

Itt más van emögött, emiatt még tuti kellhetsz valakinek. Ha az egyol dolog miatt kelendő vagy, akkor emberileg is az kell, hogy legyél.
7/24 anonim 

válasza:

Bőrgyógyász szerintem is. Sokszor hormonális oka van, vagy akár vitaminnal kezelhető. Lehet, már évek óta elmúlt volna, ha elmégy. Ingyen van, beutaló sem kell, csak időpontot kell kérni.
Csak szexre meg ne add oda magad. Azt látom, hogy azok a barátnőim, akik erre panaszkodnak (és mindegy, milyen a bőrük!) annyira szeretethiányosak és kevés az önbizalmuk, hogy azzal akarják megfogni a pasit, hogy tökéletes lábtörlők lesznek. Amivel meg persze pont ez érik el, hogy kihasználják őket. Ha nem értékeled magad, más sem fog.
8/24 anonim 

válasza:

Ha ez megnyugtat, a Tinderezok tobbsege ugyan ebben a cipoben jar. Szexre kellenek, kapcsolatra nem. Nem vagy ezzel egyedul.
9/24 anonim 

válasza:

Menj el mindenképp bőrgyógyászhoz, és találjátok meg az okát. Addig is sok szert találhatsz rá, szalicilsavas, teafaolajos lemosók segítenek, fekete szappan is jó. De ez csak ideiglenes megoldás.
10/24 anonim 

válasza:

Diane 35. Nekem csak ez segitett. Ezzel legalabb megtudtam milyen normal borunek lenni. Sajnos 1 evnel tovabb nem lehet hasznalni mert normalbol atmegy szarazba a bor es rancosodik, igy mindig tartok szuneteket. Tobb kura utan is joval szebb a borom, mint ha el se kezdtem volna, tehat maradandoan javit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!