Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves vagyok.. még szűz.. Soha nem lesz senkim?

Ha csaj vagy, akkor nem kell ettől félned.
Ha pasi vagy akkor, ha csak nem változtatsz, benne van a pakliban, hogy egyedül maradsz.

Demiszexuális :DDDDD
Nem, ezt úgy hívják, hogy válogatós, akinek semmi sem jó és elég. Van egy idea a fejedben a hercegről lovon és aki ezt nem üti meg, az mehet a sunyiba. Súlyos bajok vannak veled, mindenképp dolgozz ezen.

Én sokszor elgondolkodtam ezen, de egyszerűen kölcsönös szimpátia sosem volt, mindig csak egyirányú, úgy meg nem ment. De ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, akkor sem, ha eldöntöd, hogy nem a hercegre vársz fehér lovon. Azontúl 2 éve, a koronavírus kezdete óta nagyon magányos vagyok, a régi kapcsolataim megszűntek mert elköltöztem, újakat meg még nem nagyon sikerült kialakítani.
Volt valaki előtte, akivel úgy éreztem megvan a kellő összhang, minden jó volt, erre bevallotta, hogy nem egyedülálló, csak bennem van valami, ami benne nincs. Mondanom sem kell, a Tinderen ismerkedtem meg ezzel a gyöngyszemmel. Meg kéne tanulnom nyitni az emberek felé, de túl sok rossz tapasztalatom volt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!