Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 26 éves vagyok.. még szűz.....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves vagyok.. még szűz.. Soha nem lesz senkim?

Figyelt kérdés
Nagyon zavaró, körülöttem mindenkinek van párja, nekem még soha nem volt...
2022. febr. 24. 23:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%

Ha csaj vagy, akkor nem kell ettől félned.

Ha pasi vagy akkor, ha csak nem változtatsz, benne van a pakliban, hogy egyedül maradsz.

2022. febr. 24. 23:05
 2/17 A kérdező kommentje:
N vagyok
2022. febr. 24. 23:07
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
Akkor biztosan lesz valakid. Ezen az oldalon is sok pasi van, akik szexelnének veled már az első randin.
2022. febr. 24. 23:10
 4/17 anonim ***** válasza:
63%
Kiváncsi lennék mi van a fejedben ami miatt itt tartasz
2022. febr. 24. 23:10
 5/17 A kérdező kommentje:
Az a baj 3-as hogy rettentően "ki vagyok éhezve".. bátorság is kéne ahhoz hogy mindehez az arcomat vállaljam..
2022. febr. 24. 23:14
 6/17 anonim ***** válasza:
64%
Én 25,5/N vagyok és nekem sem volt senkim soha. Lettek volna esélyeim, de egyszerűen nem voltam szerelmes és tudtam hogy nem működne, szóval emiatt. De hidd el, nem vagy ezzel egyedül. Én is ki vagyok éhezve, de ha valaki nem jön be, akkor nem jön az inger. 😅 Erre mondják, hogy demiszexuális, a vágyhoz valamilyen mélyebb kapcsolat kell nekem puszta szimpátiánál.
2022. febr. 24. 23:21
 7/17 anonim ***** válasza:
26%

Demiszexuális :DDDDD

Nem, ezt úgy hívják, hogy válogatós, akinek semmi sem jó és elég. Van egy idea a fejedben a hercegről lovon és aki ezt nem üti meg, az mehet a sunyiba. Súlyos bajok vannak veled, mindenképp dolgozz ezen.

2022. febr. 24. 23:41
 8/17 anonim ***** válasza:
59%
Hülyeség ez a demiszexualitás. Aki ki van éhezve, az talál magának egy olyan partnert, akivel megvan a bizalom, nem lesz cölibátusban, addig, amíg nem jön "A Nagy Ő". Azonban ez a jelenség inkább tényleg azt jelenti, hogy Mr. Tökéletest keresi az illető
2022. febr. 25. 00:35
 9/17 anonim ***** válasza:
93%

Én sokszor elgondolkodtam ezen, de egyszerűen kölcsönös szimpátia sosem volt, mindig csak egyirányú, úgy meg nem ment. De ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, akkor sem, ha eldöntöd, hogy nem a hercegre vársz fehér lovon. Azontúl 2 éve, a koronavírus kezdete óta nagyon magányos vagyok, a régi kapcsolataim megszűntek mert elköltöztem, újakat meg még nem nagyon sikerült kialakítani.

Volt valaki előtte, akivel úgy éreztem megvan a kellő összhang, minden jó volt, erre bevallotta, hogy nem egyedülálló, csak bennem van valami, ami benne nincs. Mondanom sem kell, a Tinderen ismerkedtem meg ezzel a gyöngyszemmel. Meg kéne tanulnom nyitni az emberek felé, de túl sok rossz tapasztalatom volt.

2022. febr. 25. 00:51
 10/17 anonim ***** válasza:
81%
Abban a pillanatban, ahogy ezt elhiszed, abban a pillanatban szűz maradsz, egészen addig, amíg nem szabadulsz ettől a hittől. Ennyire egyszerű, nem bonyolult, esküszöm
2022. febr. 25. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!