Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A történelem során ki volt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A történelem során ki volt az első olyan híres ember aki incelnek számított?

Figyelt kérdés
2022. szept. 3. 14:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
38%

"Incellé akarattal válik az ember"

Foleg, hogy az involuntary azt jelenti, hogy onkentelen.....

38F incel

2022. szept. 5. 00:15
 22/28 anonim ***** válasza:
96%
Állítólag James Buchanan, aki 1857-1861 között az USA elnöke volt. Bár a történészek többsége szerint ő inkább latens homoszexuális volt.
2022. szept. 5. 01:01
 23/28 anonim ***** válasza:
81%
21, Dumának jó, önkéntelenül írod ki mindig, hogy incel vagy? Kétlem, ezt te felvállaltad. Innentől ne sírjon a szád!
2022. szept. 5. 05:24
 24/28 anonim ***** válasza:
3%
23: Azt is írja, hogy 38 éves. Ha leírja, hogy barna szemű, akkor a saját akaratából barna szemű? Csak mert leírja és fel is vállalja? Logikával vannak bajok....
2022. szept. 5. 20:43
 25/28 anonim ***** válasza:
76%
Valóban vannak bajok, mert a szemszínre vonatkozó példád marhaság. Az életkor/szemszín nyilván adott, az eltelt évek és a genetika eredménye. De az, hogy incelnek nevezi magát és ezt aláírásként alkalmazza itt a gyakorin, egyértelműsíti, hogy felvállaltan, tehát tudatosan incelkedik. Akkor meg mi a hisztije tárgya?
2022. szept. 5. 21:32
 26/28 anonim ***** válasza:
80%
25: Ez egy állapot. Csak mert leírja és vállalja, hogy az, még mindig nem értem, miért ne lenne önkéntelen? Ugyanis eredetileg erre reagáltam, hogy "nem önkéntelen, mert felvállalja". "adott, az eltelt évek és a genetika eredménye".. igen, nyilván körbe lehet magyarázni, de ilyen erővel ez is az "eltelt évek" eredménye, mivel abból következik, hogy az eltelt évek alatt nem sikerült kapcsolatot kialakítani. Bármi miatt legyen is. Tegyük fel mentálisan beteg és amiatt lett ilyen. Nem önkéntelenül lesz valaki mentális beteg, vagy hogyan is érted ezt az "ő akarja" dolgot?
2022. szept. 6. 12:41
 27/28 anonim ***** válasza:
22%

Ott kezdődik a baj, hogy incelnek tekinted azt, aki bármi okból nincs párkapcsolatban egy bizonyos ideje. Ettől még nem incel az illető. Eleve az incel szó jelentése (incelek megfogalmazása szerint!), mint "önkéntelen cölibátus" egy ordas nagy ellentmondásos baromság. Ugyanis a cölibátus egy szabad akaratból meghozott, önként vállalt nőtlenségi fogadalom. Tehát NEM lehet önkéntelen.

És igen, onnantól, hogy aláírja incelként, felvállalja, önmagának alakítja ki azt az állapotot, ami miatt rinyál. Innentől sajnálni nem tudom.

2022. szept. 6. 15:05
 28/28 anonim ***** válasza:
68%
Tudtam én hogy a Leonardo jó fej volt :) 😍 Egy képzőművész feltaláló, és még csak nem is csajozott, lehetett volna pedig 100 gyereke aki hasonlít rá, most mindenkinek jutna egy izgalmas férfi.
2022. dec. 24. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!