Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos az elkeseredésem?

Figyelt kérdés
Sajnos minden rosszul alakult az életemben. Mondhatni legrosszabbul. Gyerekkoromban rengeteg nehézségen kellett átesnem sőt még az élemet is vesztettem majdnem egyik szülőm kegyetlensége miatt. Mindenhol bántottak. Éhezés kegyetlenkedés nélkülözés és kilátástalanság. Ez volt az életem akkoriban. Ma már ezek nincsenek. Legalábbis éhezés nincs de más sem. 28-án leszek 34 éves és egy párkapcsolatot sem tudok felmutatni. Soha nem kellettem a nőknek. Mindig elutasította mindenki a közeledésem. Volt akit frusztrált az hogy normálisan szeretettel próbáltam közeledni felé mert állítása szerint nem volt ehhez hozzászokva... (Wtf?) akárhogy is próbálkoztam mindig elutasítottak. Max havernak voltam jó de én meg azt nem akartam. Nagyon el vagyok keseredve emiatt. Nem tudok ezen változtatni úgy érzem. Mivel mindig ugyanúgy sül el a dolog. Szégyellem és hatalmas nagy kudarc ez nekem. Nem elég hogy már így is mindent elveszítettem az életben meg mindent elvettek tőlem meg hatalmas traumákat kell cipelnem magamban... Még egy krva párkapcsolatom se lehet ebben a szar életben... Minek élek akkor ha nekem semmit sem szabad meg semmihez sincs jogom? Jogosan érzem magam elkeseredve? Főleg hogy hajszálnyi remény sincs arra hogy bármi is változzon? Ha eddig nem sikerült akkor ezután miért sikerülne..
2022. szept. 1. 18:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Túl misztifikálod ezt a párkapcsolat dolgot..

Mások is simán megvannak nélküle.

Ha van hol laknod, tudod fizetni a számlákat és a hobbidra is telik akkor igazából nem nagyon panaszkodhatsz.

2022. szept. 1. 19:05
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Hát ekkora önsajnálattal még senki se csajozott be...
2022. szept. 1. 19:05
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

Amíg úgy állsz hozzá, hogy úgyse változik semmi, addig valóban nem is fog.

Tenni kell érte. Ha többet akkor többet. Sajnos nem igen fog az öledbe hullani a jobb élet. :/

2022. szept. 1. 19:07
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Az a probléma, hogy nem vagy elég laza, görcsölsz, gátlásos vagy, a kisebbségi komplexusod már rég túlnőtt rajtad, félsz kilépni a komfortzónádból, nem mersz semmit csinálni mert mi lesz ha véletlen pofára esel.

Egyszerűen félsz az élettől. Így nehéz teljesíteni.

2022. szept. 1. 19:11
 5/11 Barito ***** válasza:
100%
Jogos az elkeseredésed, csak sajnos semmire nem mész vele.
2022. szept. 1. 19:16
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Mindenkinek vannak nehézségei gyerekkorában, viszont 34 éven át erre mutogatni a lehető legrosszabb irány. Engem is bántottak kis koromban, megvertek, lelkileg terrorizáltak, éppen ezért nagyon nehéz volt szocializálódnom. 22 évesen egy barátom nem volt és az egyik szilveszter alkalmával ismertem fel, hogy nem érzem jól magam, muszáj változtatnom, mert nagyon rossz magányosan. Mit tettem? Minden lehetőségre igent mondtam, csoporttársaknak ingyen segítettem felkészülni a vizsgára. Elmentem olyan helyre, ahová nem volt kedvem csak azért, hogy emberek között legyek és legyen rá esély, hogy barátaim legyenek. A 4 év alatt rengeteg embert ismertem meg, amelyből csak 2 barátom lett, viszont nekik köszönhetően új embereket ismerhettem meg, így bővült a szociális hálóm. Barátnőm csak sokkal később lett, pontosan az önbizalomhiányom miatt, mert nem tudtam hogyan kell kezdeményezni és értékelni magam. Mára boldog párkapcsolatban élek, és bár nincs sok barátom, velük rendszeresen találkozunk és az életem rábíznám!

Valószínűleg neked nem sikerült időben felismerni a problémát és önerőből változtatni rajta, a depresszió és kisugárzásoddal van probléma. Hogyha az elmúlt 34 évben nem sikerült feldolgoznod a múltat, szerintem érdemes felkeresned egy szakembert, aki segít kirángatni a gödörből!

2022. szept. 1. 19:19
 7/11 Barito ***** válasza:
15%

Előző, hagyjuk már a "kisugárzás" dolgot. Semmi köze a párkapcsolathoz. Nekem is mondták már h xar a kisum. Érdekes, jóképűre soha nem mondják.

Ha változtatok azon amit mondanak, mi a gond velem, akkor sem kellek.

Ha nem jössz be a másiknak, kalap-kabát.

2022. szept. 1. 19:34
 8/11 A kérdező kommentje:
6#. Voltam már szakembernél többnél is. Nem segített csak kidobtam a rengeteg pénzt. Nem tudom mit próbálhatnék ami segítene. Annyit tudok hogy egyedül nem megy... Nagyon nem
2022. szept. 1. 21:54
 9/11 A kérdező kommentje:
A kisugárzásról annyit hogy látok baromi rosszarcú durván viselkedő férfit és mégis van párjuk.
2022. szept. 1. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Szakember helyetted nem oldja meg a problémákat, ami ha 34 évig gyűrűzik egy hosszas folyamat, csak segít rávilágítani dolgokra, amelyet idővel megoldasz magadnak.

Elgondolkoztál rajta, hogyha a durván viselkedő férfiaknak is van barátnője, neked miért nem? Normálisan közeledés egy alap dolog, de egyáltalán nem garantálja a sikert, hiszen nem tetszhetünk mindenkinek. Az, hogy épp milyen kifogást mond valaki az elutasításodra csak annyit jelent, keress tovább, nem téged keres, felesleges bosszankodni rajta és mártírt játszani, hogy neked semmi se sikerül.

Mi a helyzet a kommunikációddal, vannak barátaid? Mit csinálsz a szabadidődben, hogyan próbáltál a több szakember mellett változtatni az életeden? Min sikerült, min nem és miért?

Említetted, hogy több nő bár elutasított, de szívesen volt veled haverként. Hány ilyen lány barátod van, akivel jó kapcsolatban vagytok és rendszeres a találkozás, közös baráti program?

2022. szept. 2. 07:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!