Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyi idő alatt találtatok párt TINDEREN?
Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatra gondolok.
Az időt úgy kell érteni, hogy ennyi ideig voltatok fent FOLYAMATOSAN, vagy kis megszakításokkal, mire lett/nem lett eredmény.
2022. szept. 1. 12:10
21/24 anonim válasza:
"Minden héten más lánnyal ismerkedtem" = randiztam
22/24 A kérdező kommentje:
#21 Ez amúgy azért van, mert ha magad nem is tartod annak, de bizony jóképű vagy, vagy legalábbis maganiztos, férfias kisugárzásod van. Persze az is lehet, hogy a legrondább nőkkel mentél randizni, ez esetben valóban elég csak átlagosnak lenned.
2022. szept. 13. 16:38
23/24 anonim válasza:
Az hogy ki ronda és ki nem, változó. Mindig azt mondom nincs ronda ember, max ignytelen, vagy olyan aki nem követi a divatot. Ha a nőkre nézek 90%uk nem szép, csak szét van sminkelve, nincs bennük semmi érdekes. Az hogy egy nő mit néz meg egy férfiban, nem tudom. De annyi biztos hogy a lenézés megy ezerrel ami nagyon sértő tud lenni.
24/24 anonim válasza:
Felmentem tinderre kíváncsiságból.... egyszerűen ez szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!