Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyi idő alatt találtatok párt TINDEREN?
Komoly kapcsolatra gondolok.
Az időt úgy kell érteni, hogy ennyi ideig voltatok fent FOLYAMATOSAN, vagy kis megszakításokkal, mire lett/nem lett eredmény.
Kisebb-nagyobb megszakításokkal másfél évig tindereztem.
Összejött talán összesen 40-50 match, és másfél év társkeresőzés után kettő tali, ugyanazzal a lánnyal. A második alkalom már nagyon rossz volt...
Aztán feladtam a társkeresőzést és vele együtt a társkeresést is.
22F
A tapasztalatom az a társkeresővel hogy többségében defektes vagy beképzelt nők vannak fent akik csak a férfiak idejét rabolják. Ráírok valakire vagy csak elolvassa bármit írok és bármennyit, vagy elutasít gyenge kifogásokkal, olyan is volt akivel leveleztem de olyan lekezelően beszélt velem mintha valami szábalmas ember lennék, aztán letiltott. Igaz annak a nőnek az elején megmondtam hogy nem őt keresem, mert minősíthetetlen tapló stílusa volt.
Tinderen voltam fent egy hétig, volt egyezés pár emberrel, de egy sziáig jutottam el az összessel. Szánalmas amit a nők művelnek ezeken a társkeresőkön.
#13, 14
Egy teljesen átlagos, vidéki lánynak is több száz matche van, mit vártok?
Hogy rúgnátok labdába sokkal jobb, érdekesebb, gazdagabb pasik mellett?
#15 vagyok, és férfi.
"Amikor 10ből8 férfi azt mondja nem írnak nekik"
Nem flexelni akarok, ezért azzal kezdem, hogy bennem nincs semmi extra. Nem vagyok különösebben jóképű, de csúnya sem. A képeimről semmilyen vagyoni helyzet nem vonható le, még márka sincs a ruháimon. Volt 3 képem és semmi leírásom. Minden héten más lánnyal ismerkedtem, senki nem volt bunkó, és nagyon sokan voltak annyira produktívak, hogy ha ghostingotlam őket, akkor megkerestek, hogy mi van velem.
Az a baj, hogy a társkeresőkre 90%-ban azok regisztrálnak, akik a valóságban is képtelenek ismerkedni, és ettől várják a megváltást. Egy lányra ráír naponta vagy 100 ugyanolyan férfi. Mindegyikkel legyen kedves és nyitott? Nem, inkább megvárja amíg jön valaki, aki nem csak magáról csinál képet a leköpött tükör előtt egy rendetlen fürdőszobában.
Persze, én is futottam bele számtalan olyanba, aki problémás volt. De 100 matchből 20-30 nem volt olyan. Akkor minek foglalkozzak a maradékkal? Nekik kevés voltam, ettől még nem ők lesznek a hibásak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!