Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mennyi idő alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyi idő alatt találtatok párt TINDEREN?

Figyelt kérdés

Komoly kapcsolatra gondolok.

Az időt úgy kell érteni, hogy ennyi ideig voltatok fent FOLYAMATOSAN, vagy kis megszakításokkal, mire lett/nem lett eredmény.

2022. szept. 1. 12:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nekem 1 db randim sem volt. Matcheltem a nőkkel de b.sztak visszaírni. 1-2 db volt amelyik visszaírt de nem sokáig. Időpazarlás!
2022. szept. 7. 17:03
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Kisebb-nagyobb megszakításokkal másfél évig tindereztem.

Összejött talán összesen 40-50 match, és másfél év társkeresőzés után kettő tali, ugyanazzal a lánnyal. A második alkalom már nagyon rossz volt...

Aztán feladtam a társkeresőzést és vele együtt a társkeresést is.

22F

2022. szept. 8. 16:05
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

A tapasztalatom az a társkeresővel hogy többségében defektes vagy beképzelt nők vannak fent akik csak a férfiak idejét rabolják. Ráírok valakire vagy csak elolvassa bármit írok és bármennyit, vagy elutasít gyenge kifogásokkal, olyan is volt akivel leveleztem de olyan lekezelően beszélt velem mintha valami szábalmas ember lennék, aztán letiltott. Igaz annak a nőnek az elején megmondtam hogy nem őt keresem, mert minősíthetetlen tapló stílusa volt.

Tinderen voltam fent egy hétig, volt egyezés pár emberrel, de egy sziáig jutottam el az összessel. Szánalmas amit a nők művelnek ezeken a társkeresőkön.

2022. szept. 13. 10:50
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Így van 13-as! Azt viszont megjegyzem hogy férfiből is sok defektes van fent akik a nemiszervükről küldenek képet stb, de mi ketten a normális és ismerkedni vágyó pasikhoz tartozunk. Én is csak 1 randiig jutottam el a 2 év alatt ezeken a f.s oldalakon.
2022. szept. 13. 11:01
 15/24 anonim ***** válasza:
15%
#13,#14: arra nem gondoltatok még, hogy veletek van baj?
2022. szept. 13. 11:50
 16/24 anonim ***** válasza:
72%

#13, 14

Egy teljesen átlagos, vidéki lánynak is több száz matche van, mit vártok?

Hogy rúgnátok labdába sokkal jobb, érdekesebb, gazdagabb pasik mellett?

2022. szept. 13. 12:56
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
15. Én sem vagyok tökéletes, de nehogy már én menjek pszichiáterhez, meg diliházba mert a tündérkirálykisasszonyok képtelenek normálisan ismerkedni. Nem várok már ezektől semmit. Lehet hogy van velem is baj, igen, introvertáltabb típus vagyok, ez alatt azt értem hogy noname embereket nem tudok leszólítani. Néha egyébként előfordul, de vagy frigridek, vagy gyerekes a viselkedésük. Ja csak velem van baj biztos. Amikor 10ből8 férfi azt mondja nem írnak nekik vissza biztos a többség a bolond.
2022. szept. 13. 14:29
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Utolsónak igaza van. Nem mindenki van a társaság közzépontjában azaz extroventál személyiségű hogy vadidegen emberekkel is percek alatt annyira összeismerkedjen mintha 5 éve ismernék egymást. Vannak introventált emberek is, én is ilyen vagyok. Én társaságban is tudok kommunikálni de inkább a társaság résztvevőit hallgatom túlnyomó részben. Ilyen az introventált személyiség. Akkor minden introventáltal baj van hiszen nem tudnak ismerkedni meg nőket leszólítani és társkereső oldalakon is csak a szia, mizuig jutottak. Ha tényleg ilyen sok nő nem ír vissza a pasiknak akkor tényleg nem gondolnám hogy velünk van a baj. Igaz, én voltam női kamu profil mögött is kíváncsiságból, tényleg sok a match meg az üzenet is és azt mondják a nők nem tudnak mindegyikre válaszolni. Én meló mellett a női kamu profilommal tudtam minden pasinak válaszolni! Hogy csináltam? Badoon legalább is van hogy olvasatlan üzenetek. Rá kell menni és amelyik pasi értelmesebb annak válaszolni, amelyik annyira nem komoly azt ignorálni és kész. Ne én pasasként tanítsalak meg titeket egy társkereső oldalt használni hölgyeim! Mi van veletek?!!
2022. szept. 13. 15:51
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
13-17! A nők nem bírják a negatív kritikát! Van egy kérdésem ahol szabályszerűen már oltogattak engem és csak a 95 válaszolónak volt annyi esze hogy bevédjen és velem értsen egyet! Többi nem vett komolyan meg gúnyolt. Ha gondoljátok linkelhetek!
2022. szept. 13. 16:00
 20/24 anonim ***** válasza:
11%

#15 vagyok, és férfi.

"Amikor 10ből8 férfi azt mondja nem írnak nekik"

Nem flexelni akarok, ezért azzal kezdem, hogy bennem nincs semmi extra. Nem vagyok különösebben jóképű, de csúnya sem. A képeimről semmilyen vagyoni helyzet nem vonható le, még márka sincs a ruháimon. Volt 3 képem és semmi leírásom. Minden héten más lánnyal ismerkedtem, senki nem volt bunkó, és nagyon sokan voltak annyira produktívak, hogy ha ghostingotlam őket, akkor megkerestek, hogy mi van velem.

Az a baj, hogy a társkeresőkre 90%-ban azok regisztrálnak, akik a valóságban is képtelenek ismerkedni, és ettől várják a megváltást. Egy lányra ráír naponta vagy 100 ugyanolyan férfi. Mindegyikkel legyen kedves és nyitott? Nem, inkább megvárja amíg jön valaki, aki nem csak magáról csinál képet a leköpött tükör előtt egy rendetlen fürdőszobában.

Persze, én is futottam bele számtalan olyanba, aki problémás volt. De 100 matchből 20-30 nem volt olyan. Akkor minek foglalkozzak a maradékkal? Nekik kevés voltam, ettől még nem ők lesznek a hibásak.

2022. szept. 13. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!