Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetnék, hogy érdekeljene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy érdekeljenek a nők?

Figyelt kérdés

Eddig két "komoly" párkapcsom volt. Sok időt, energiát, pénzt, stb. felemésztettek az életemből (~10 év, két gyerek, stb.).

Mindkettő hibás döntés volt, de sok-sok párkapcs tapasztalatot gyűjtöttem ezekből a félresikerült próbálkozásaimból. (Nem vagyok a virágról-virágra szálló tipus, nem is vonz az olyan életforma, egy "normálissal" - tehát akivel összeillenénk - simán beérném egész életemre.)

Viszont úgy érzem, mintha mostanra már "kiégtem" volna. Erősen lecsökkent az érdeklődésem a nők iránt. Szexuálisan vannak akiket vonzónak tartok, de szellemileg, életvitelileg, stb. általában nagyon nem egy síkon mozgok velük. Teljesen más érdeklődések, célok, világnézet, stb. Szóval nagyon nem jó társaságok a számomra. Anyámtól elkezdve végig, a hugom, rokonok, ismerősök, stb. úgy érzem, mintha egy egészen más bolygón élnének.

Abból az életkorból meg már kinőttem (50), hogy most akkor a tarisznyát a vállamra véve nekiálljak bejárni a nagyvilágot, hogy felkutassam az igazit.

Hogyan kellene fordulnom a nők irányába, hogy megláthassam bennük azt, amiért mégiscsak érdemes együtt lenni velük? Hogyan tudnék ráhangolódni a szellemi, esetleg érzelmi síkjaikra?

Mindkét nemtől várom a jótanácsokat, véleményeket, tapasztalatokat, stb.

2022. szept. 1. 08:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Tovább görgetem a kérdést. Hogyan lehet azt felismerni, hogy egy nő "pszichopata vagy unalmas"? Hozzám a pszichopaták nem passzolnak. Eddig csak ilyenekkel próbálkoztam és nem működött. Én magam is inkább az unalmas katba tartozom, a gárdatiszt mentalitás már elpárolgott belőlem teljesen. Mit lehet szeretni egy unalmas nőn?

10-re: Én azt tapasztalom, hogy ezek az asszimetrikus kapcsolatok is nagyon tartósak. Az érdek- és dacszövetség ugyan úgy jellemző rájuk. Gondolkodtam még ezen és arra jutottam, hogy az unalmas nő és unalmas férfi, meg amikor mindkettő pszichopata is működhet.

Nekem most olyan unalmas nőt kellene találnom, akivel együtt tudnék élni.

2022. szept. 2. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!