Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen magas az emberek igénye?
Figyelt kérdés
Nagyon magasra helyezik a lécet társkeresét terén amit a 80% sem ér el. Miért és mikor alakúlt ez ki?2022. aug. 31. 20:12
11/20 anonim 

válasza:

Azért mert régen (2-300éve) az éhhalál elkerülése volt a házasság célja. Manapság pedig az hogy boldogan éljen két ember együtt. Viszont ez utóbbinál ha nincs alkalmas ember, nincs nyomás hogy de mégiscsak akarják az emberek.
12/20 anonim 

válasza:

Egyrészt mindenkinek mások a szempontjai. Az én pasim nem kellene a barátnőimnek, az övéik meg nekem nem jönnek be. Esélyük se lenne/lett volna.
Másrészt nem vagyunk kapcsolatfüggők. Inkább vagyok egyedül, mint rossz kapcsolatban.
Harmadszor pedig. Megtehetem, mert van párom, aki minden lécet megugrik.
13/20 anonim 

válasza:

A médiának inkább ösztönöznie kellene az embereket, hogy szedjék össze magukat. Nem kell félisten(nő)nek lenni, de a maximumot saját magából mindenki kihozhatná.
14/20 anonim 

válasza:

Mert én nagyon jó pasinak tartom magam és nem fogok odamenni egy 4es vagy dagadt lányhoz mikor ismerek sokkal csúnyábbakat nálam akinek jobb nője van. Ráadásul ha egy jó nő utasít vissza az sokkal jobb érzés mintha egy csúnya.
15/20 anonim 

válasza:

A férfiakba bele van programozva, hogy a nőt trófeának tekintsék. 14-es válasza is mutatja: nekik a legjobb nő kell, hogy a többi kan előtt villogjanak.
16/20 anonim 

válasza:

Nem mondtam hogy a legjobb kell.
17/20 anonim 

válasza:

A distinction without a difference.
18/20 anonim 

válasza:

Hülyeségeket beszélsz meg az is hülyeség hogy azért kell hogy villoghassak. Nem fogok egy számomra taszító lánnyal járni csak mert mások szépnek látják és pont lex@rom mit gondolnak. Pedig sokszor mondják hogy fura az ízlésem de nekem meg az övék fura.
19/20 anonim 

válasza:

A nők és férfiak közt is akik hosszú tàvon egyedülallóak azokkal az a baj hogy a saját szintjüknél jobbat akarnak. Pl
1, a pasi dagadt és alacsony de neki vékony szép nő kell
2, a fiatal nő genetikailag vékony; de ez az egyetlen értéke. Mert beteg a bőre, nem annyira szép az arca, a személyisége meg elviselhetetlen hisztis sárkány. De ennek ellenére neki a színész típusú gazdag, modell , sportos férfi kell vagy semmi.
20/20 anonim 

válasza:

És mi azzal a baj, ha a maximum kell vagy semmi? Akkor semmi lesz és kész. Engedd már, hogy valaki egyedülálló legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!