Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen magas az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen magas az emberek igénye?

Figyelt kérdés
Nagyon magasra helyezik a lécet társkeresét terén amit a 80% sem ér el. Miért és mikor alakúlt ez ki?
2022. aug. 31. 20:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
68%

"alakúlt"

Pl. a központozás, meg a magyar helyesírás szabályainak az ismerete szerintem nem egy nagy igény, ha már témánál vagyunk.

2022. aug. 31. 20:16
 2/20 anonim ***** válasza:
35%
A net, a mdéi, egymás túllicitálása/hergelése miatt van ez.
2022. aug. 31. 20:16
 3/20 anonim ***** válasza:
77%
Utódvédelem
2022. aug. 31. 20:18
 4/20 anonim ***** válasza:
71%

Azért mert némelyik ember nincs tisztában azzal hogy ő mennyit is ér pontosan! Akár le lehet bomtani belső/intelligencia szintre is,vagy külsőre is ezt a kérdést! Van aki alá becsüli magát,van aki felül és elvárja h egy 10/2es pasi mellett legyen egy 10/8-9 csaj.

Sokan várják a sültgalambot a szajukba nulla tettel. Ábrándoznak,de cselekedni érte már nem nagyon akarnak h ugyan azon a szinten legyenek. +Szerintem rengeteg ember kifelé akarja mutatni a kapcsolatát,felvágni h nekem ilyen nőm van,ilyen pasim van. Ezeket kéne elhagyni. A közösségi médián mutogatják őket stb,ahelyett h megélnék egymás közt.

2022. aug. 31. 20:21
 5/20 anonim ***** válasza:
88%

Azért alakult ki, mert látják, hogy milyen az idősebb rokonaik házassága, akiknek kb. az volt a lényeg, hogy hát, meg kéne mán' házasodni, mert különben kicikiznek, és elég, ha a férfi egy fokkal szebb az ödögnél és nem matarészeg mindig, a nő meg jó, ha csini és tud nokedlit szaggatni. Főleg a nők szemszögéből olyan pokoli házasságokat láttam... viselje azt el, hogy szülsé után levágatják a haját, mert "mit cicomázkodik már, ő már ANYUKA, úgy kell viselkednie", apuka meg viszi el a pénzt otthonról a szomszéd kisk...nak meg a prostiknak, és mint a kutyam úgy bánik a nővel, ha nincs meleg vacsi. Minden, még kívülről jónak kinéző idős páros kapcsolatról kiderült a környezetemben, hogy öregkorukra elványadtak és már el tudják egymást viselni / egymásra vannak szorulva, mert nem tuti, hogy más segít, ha elesel vagy kimossa a szaros gatyát... de amíg meg viszonylag fiatalok voltak, ment a folyamatos zsörtölődés, 10 éves megcsalós viszonyok a szomszédasszonyal / szomszéddal...

Aki okos, abból tanul annyit, hogy legyenek igényei. Az más kérdés, hogy van olyan is, akinek magához képest túl magas, meg rossz kaegóriákon vekeng túl sokat... de azt is látom, hogy gyakran boldogabbak azok az ismerőseim, akik nem jönnek össze az első jöttmenttel, aki odamondja neki, hogy tetszel, vagy rámereszti a szempilláit csak azért, mert "hát normálisnak tűnik"... legalább kevesebb az esély egy mérgező kapcsolatra, folyamatos feszültségre, veszekedésekre.

2022. aug. 31. 20:21
 6/20 anonim ***** válasza:
36%
Egy részüknek azért, mert megtehetik. Még, ha csak rövid időre is.
2022. aug. 31. 20:28
 7/20 anonim ***** válasza:
68%
Ha te alacsonyabbra tennéd a lécet, akkor olyanokkal találkoznál, akiknek szintén alacsony elvárásaik vannak.
2022. aug. 31. 20:49
 8/20 A kérdező kommentje:
Nekem alacsomyan van a lécem, de úgy nehéz ha szóba se állnak velem 😀
2022. aug. 31. 20:54
 9/20 anonim ***** válasza:
81%
Csináltam egy keresést az egyik társkeresőn és a szűrt eredményből az első 20 nőből max. 3 tetszett. Ez 15%. Teljesen természetese, hogy a nők 85%-val nem akarok összejönni.
2022. aug. 31. 21:05
 10/20 anonim ***** válasza:
77%

Biztos le leszek majd pontozva.

Első körben én a közössegi média térnyerését hoznám fel indokként. A nők is és a férfiak is azt látják instán, facebookon és tiktokon, hogy milyen gazdag, jóképű és sportos ez a nő vagy az a csávó. Ezért ők is kitűznek maguknak egy igényt ami alá nem fognak menni. Mielőtt jönne az anyázás hozzátenném: EZZEL NINCS SEMMI PROBLÉMA. Mindenkinek lehetnek igényei ami alá nem szeretne adni. Az már más kérdés, hogy ezek az igények mennyire elérhetőek a másik nem számára. Én azt vettem észre, hogy azok a nők akik magasra tették a lécet és találtak egy igenyeiknek megfelelő párt nem élnek boldog párkapcsolatban/házasságban. Van akit már csak a férje pénze vagy a közös gyerek tart ott. És van olyan férfi ismerősöm aki mindent elért amit csak akart, de sosem tudott magának párt találni mert túl magasra tette a lécet. Nyilván ez csak az en ismerősi körömre vonatkozik. Onnan gyűjtöttem a tapasztalatokat. Másokkal nem tudom mi a helyzet.

Második: jobb életet szeretnenek mint amilyen az elődeiké volt. Aki azt látta, hogy apu alkoholista és nem keres semmit az nyilván nem akar maga mellé egy olyan férfit/nőt aki iszik és nincs stabil jövedelme. Az megint más, hogy itt is mennyire lövi felé az igényeket.

2022. aug. 31. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!