Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte emberek! Kit mennyire érdekel hogy párjának mennyire magas a "társadalmi értéke"?
Pl van egy férfi aki tök jól elvan egy csúnyább nővel, vonzónak találja, boldog vele stb...
De zavarja hogy a társadalom azt látja hogy egy csúnya nője van, emiatt inkább szépet akar.
Engem egy időben zavart volna. Azt akartam, hogy minden srác tudjon róla, hogy nekem van a legszebb nőm a kocsmában, ha együtt ott vagyunk stb.
Aztán olyan barátnőm volt. Gyönyör szép volt, csak butus. Nem szerettem...
Aztán beleszerettem egy olyanba, akit az elején nem is találtam szépnek, inkább csúnyácskának. Ha mosolygott, akkor tetszett picit, de annyira nem. Az alakja jó volt és nagyon nőies.
Szerelmes lettem= Nála szebb nőt az idő alatt senki nem lett volna képes mutatni nekem, és amikor együtt elmentünk valahova, akkor mindig sajnáltam a többi srácot, hogy nekik "olyan" barátnőjük van, amilyen és nekem meg milyen gyönyörű és még okos is és jófej stb.
Persze objektíven messze nem ő volt a legszebb... Sőőőt közép kategória alatt is talán... De én vele voltam és gyönyörű volt a szememben. Szóval akkor is érdekelt, hogy szép legyen, de valahogy megváltozott a dolog. A bensőjét láttam, amikor ránéztem. A lelke volt szép, és én azt csodáltam. Meg persze a rózsaszín köd is :)
Nem zavar, hogy a társadalom mit mond. Nem ismerek mindenkit személyesen, így a véleményük sem számít. Ha valakibe szerelmes vagyok, akkor az vagyok.
17L
Olvasd el miket írnak állandóan itt (is) fiatal srácok arról hogy mikor idősebb nővel kavarásztak, utólag hogyan értékelik.
Szégyellik, restellik. Undorító ahogyan beszélnek azokról akiket öleltek-szerettek, kérleltek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!