Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnátok a szexuális újraelosztást?
51
Én meleg férfiaknak osztanám ki őket. :))
Már ne is haragudj, de nincs itt egy icipici ellentmondás?
"A kevésbé előnyös férfiak is tudnának CSINOS nőhöz jutni, és nem egy chad-re (vagyis JÓ PASIRA) jutna 10 nő..."
Jól látom? 🧐 Tehát minden férfi juthasson csinos nőhöz, de azok a nők ne jussanak jó pasihoz (Chad-hez)?
De amúgy az ilyen kérdéseknél mindig kibújik a szög a zsákból, hogy többnyire, valójában azok helyezik magasra a lécet, akik panaszkodnak, hogy nem jut nő. Jutna az, csak a férfiak nagy többsége a 20-30 közötti csinos nőkre pályázik. Így még szép, hogy "nem jut". 🤔
Csak akkor engedtessék meg - az egyenlőség jegyében - hogy a kiszemelt nők is így gondolkodjanak, hogy nem mennek egy szint alá.
Én már sokszor megkérdeztem, hogy az ilyen nyomorult, életképtelen incelek miért nem egymással jönnek össze? A ma inceljei a holnap bu z i jai.
Nektek lenne lyuk amit betömhettek és a nőket se zaklatnátok az elmebeteg dolgaitokkal
55
Összefoglaltad az incelproblémát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!