Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnátok a szexuális újraelosztást?
33.nak
Kezedbe nyomja az állami szexsegély jegyét, te becsippantod kártyaolvasóval és mehet is a babagyártás!😆
Nana, de miért tennék ilyesmit amikor nem szeretnék? :D
(#33)
Passz!🤷♂️
Mások miért veszik fel a csokot?
Az elmúlt napokban volt itt pár kérdés arról, hogy 10+ éves házasságban havi max. egy szex van, és bizony ez így szokott alakulni. Akkor mit javasolsz, 10 évenként rotáció is legyen??:D
Már ez a szó is, hogy INCEL csak a szingliség szexuális aspektusát emeli ki (Celibatair), gondolom csak erre hegyezned ki az egész újraelosztást, a párosodásra? Mert amúgy a párkapcsolat hosszú távon nem ennyi...
Szerintem senki sem támogatja az állami szintre emelt szexuális erőszakot.
Az olyan széplelkeknek, mint te kérdező, ott van Afganisztán, Jemen, Irán vagy India. Indulhatsz oda, ott jó helyed lesz.
En tamogatom!
Normális, biztos egzisztenciaval rendelkező, tényleg NORNÁLIS férfit szeretnék magam mellé!
Ne legyen mamahoteles, legyen csaladcentrikus, legyen lakása (nekem is van) legyen autoja, ne legyen gyereke!
Telt alkatu vagyok, es 33!
Üdv!
Ja, hogy csak a fullos nőket osszuk ujra? Ok...🖕🖕🖕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!