Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen nő hol helyezkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen nő hol helyezkedik el a ranglétrán társkeresés szempontjából?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdésben láttam linkelve ezt a nőt, és "szerelmes" lettem:

[link]

Általában mindenki a szintjén keres partnert. Ő milyen szinten van?

2022. aug. 30. 23:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
62%

Ott a pont a 19-esnél! ;)

Üdv: 20-as.

2022. aug. 31. 08:25
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
Beleélveznék :).
2022. aug. 31. 08:41
 23/29 anonim ***** válasza:
69%

" valószínűleg nem látják, hogy inkább a mellei nagyok, azért tűnik daginak. Vagy lehet, hogy a combja inkább izmos, mint zsíros. "

Látom, hogy melleire is jutott, de ettől még a lábán, derekán, arcán, tehát mindenhol látni, hogy van rajta felesleg. Lehet, hogy izmos a lába a zsírréteg alatt, de csak abban lehetünk biztosak, hogy van rajta egy vastag zsírréteg.

2022. aug. 31. 08:55
 24/29 anonim ***** válasza:
62%
Amúgy ki ő a képen?
2022. aug. 31. 09:41
 25/29 anonim ***** válasza:
79%
Férfiban ugyanez a típus akit kerülnek a nők és sohasem jut szexhez.
2022. aug. 31. 09:45
 26/29 anonim ***** válasza:
28%

"Full egyéni preferenciákról beszélünk."

De a kérdező nem egyéniket kérdezett, hanem hogy valami incel társkereső ranglétrán objektíven hol van.

2022. aug. 31. 10:59
 27/29 anonim ***** válasza:
91%

"Férfiban ugyanez a típus akit kerülnek a nők és sohasem jut szexhez."

Az mennyivel jobb, hogy mindenki szerint dagadt, tehát csak faroktörlőnek használják?

2022. aug. 31. 11:01
 28/29 anonim válasza:
100%
Az én ízlésem szerint arcra kimondottan szép nő. Ha én lennék ő, igyekeznék kicsit fogyni és csinosabban öltözni.
2022. aug. 31. 12:19
 29/29 anonim ***** válasza:
Ő nekem átlagos - átlag határán levő testhez előnytelen ruhák, szép arc. Az, hogy a "saját kategóriája férfiben"-nel járna-e, az nem csak a kategóriáktól függ, hanem az ő önbizalmától és ízlésétől is.
2022. aug. 31. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!