Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen nő hol helyezkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen nő hol helyezkedik el a ranglétrán társkeresés szempontjából?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdésben láttam linkelve ezt a nőt, és "szerelmes" lettem:

[link]

Általában mindenki a szintjén keres partnert. Ő milyen szinten van?

2022. aug. 30. 23:41
A kérdező szavazást indított:
Átlag nő, bármilyen nem-csúnya átlagos férfinek van esélye
Ehhez már valamivel többet kell felmutatni, mint az átlag, de megszerezhető
Egy ilyen nő az extrém magas társadalmi státuszú férfiak kiváltsága
46 szavazat
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
8%

Minden nő extrém magasan van társadalmi státusz szempontjából, csak sokszor nem élnek a lehetőségeikkel, mivel még mindig egy 12 éves gyerek szintjén vannak.

Ha az élet tutorial módba megy le valakinek, minek felnőni és törekedni a jobbra, ha így is nyersz. Ezért lehet még ma is béna férfiakat látni nővel az utcán.

2022. aug. 30. 23:43
 2/29 A kérdező kommentje:
#1: ez egy hatalmas nagy marhaság
2022. aug. 30. 23:45
 3/29 A kérdező kommentje:
A kérdés szempontjából tekintsünk el attól, hogy valószínűleg ez egy celeb.
2022. aug. 30. 23:46
 4/29 anonim ***** válasza:
90%

Ahol akar. Az arca átlagos/szép. Az alakja nem rossz, sok pasinak már így is kell. Ha minimálisan rádolgozik és belsőre is nyújt valamit, akkor simán válogathat akár kapcsolatra is a jobb pasik között. Ha elhagyja magát, akkor tőlük csak szex lesz, de az átlag pasik még mindig akarják kapcsolatra.

Nem tudom, hogy ő amúgy ki, de nekem is bejön.

2022. aug. 30. 23:49
 5/29 anonim ***** válasza:
88%

Az arca átlagosan szép, a teste kövér.

Nem lehet tudni, mennyire intelligens, kultúrált. AZért bizonyos körökben akárhogy is néz ki valaki, ha nem tud viselkedni és ostoba, akkor offos.

2022. aug. 30. 23:54
 6/29 anonim ***** válasza:
27%

Csak külső alapján:

Szerintem erős átlag, ha pontozni kellene, akkor 6-7/10.

Arcra szép, a túlsúly nálam a "határon" van, de előnyösen oszlik el. A ruhák viszont slamposan gusztustalanok, de ez javítható.

Itt az a fő kérdés, hogy ennél a külsőnél mi a jövőbeni kilátás: ha itt épp elhagyta magát, de elkezd figyelni a súlyára, akkor semmi vész sincs.

Viszont az is benne van a pakliban, hogy pár év múlva már zsírdisznó lesz, pláne házasság és gyerek után, amikor kevesebb a motiváció...

34F

2022. aug. 31. 00:46
 7/29 anonim ***** válasza:
15%
Túlsúlyos, ez sok férfinak már sok, közép mezőny, talán.
2022. aug. 31. 01:20
 8/29 anonim ***** válasza:
38%

Úgy látom, nem vagyok egyedül a véleményemmel, miszerint ez a hölgy tök átlag külsőre (de ránézésre belsőleg is). De a szavazás alapján a többség (8-7 arányban) átlag felettinek tartja, ezen viszont meglepődtem! Ebből is látszik, hogy a szépség bizonyos szintig relatív.

Alakra én személy szerint vékonyabbat keresnék. No nem azért, mert ez a lány kövér, hanem azért, mert hízásra hajlamos, és nálam ez prioritást jelent külső terén (mielőtt valaki betalálna, igen, van barátnőm, aki karcsú, hízásra nem hajlamos alkat).

Szóval számomra ez a hölgy erősen középmezőny, ahogy a 7-es is írja.

2022. aug. 31. 03:28
 9/29 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem teljesen rendben van,ha a személyisége is okés, teljesen normális kapcsolata lehet normális emberrel.
2022. aug. 31. 06:37
 10/29 anonim ***** válasza:
12%

Ez a nő átlag feletti.

Ha nem lenne megcsinálva a haja, sminkje, szépre szedve a szemöldöke, nem lenne ilyenre fehérítve a foga, nem lennének összeillő ruhái, és nem lennének a ruhái előnyösek, akkor a nő átlagos lenne. Súlyra, arcra, típusra átlag. Jóízlés, ápoltság megvan, ettől lesz átlag feletti. Mázlista, hogy a pluszkilók nála ciciben és combban jönnek fel, szép homokóra alakra hízott, ez is kiemeli.

Ez a nő szerintem hatos. Pénz nélkül 5ös lenne(dehát a legtöbben így vannak ezzel)

Enyhén átlag feletti. És nem tudom belőni rendesen korra, olyan 26ot mondanék, a korosztálya középmezőnye. Nyilván nem egy 18 éveshez kell mérni az alakját.

2022. aug. 31. 06:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!