Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen nő hol helyezkedik el a ranglétrán társkeresés szempontjából?
Egy másik kérdésben láttam linkelve ezt a nőt, és "szerelmes" lettem:
Általában mindenki a szintjén keres partnert. Ő milyen szinten van?
Minden nő extrém magasan van társadalmi státusz szempontjából, csak sokszor nem élnek a lehetőségeikkel, mivel még mindig egy 12 éves gyerek szintjén vannak.
Ha az élet tutorial módba megy le valakinek, minek felnőni és törekedni a jobbra, ha így is nyersz. Ezért lehet még ma is béna férfiakat látni nővel az utcán.
Ahol akar. Az arca átlagos/szép. Az alakja nem rossz, sok pasinak már így is kell. Ha minimálisan rádolgozik és belsőre is nyújt valamit, akkor simán válogathat akár kapcsolatra is a jobb pasik között. Ha elhagyja magát, akkor tőlük csak szex lesz, de az átlag pasik még mindig akarják kapcsolatra.
Nem tudom, hogy ő amúgy ki, de nekem is bejön.
Az arca átlagosan szép, a teste kövér.
Nem lehet tudni, mennyire intelligens, kultúrált. AZért bizonyos körökben akárhogy is néz ki valaki, ha nem tud viselkedni és ostoba, akkor offos.
Csak külső alapján:
Szerintem erős átlag, ha pontozni kellene, akkor 6-7/10.
Arcra szép, a túlsúly nálam a "határon" van, de előnyösen oszlik el. A ruhák viszont slamposan gusztustalanok, de ez javítható.
Itt az a fő kérdés, hogy ennél a külsőnél mi a jövőbeni kilátás: ha itt épp elhagyta magát, de elkezd figyelni a súlyára, akkor semmi vész sincs.
Viszont az is benne van a pakliban, hogy pár év múlva már zsírdisznó lesz, pláne házasság és gyerek után, amikor kevesebb a motiváció...
34F
Úgy látom, nem vagyok egyedül a véleményemmel, miszerint ez a hölgy tök átlag külsőre (de ránézésre belsőleg is). De a szavazás alapján a többség (8-7 arányban) átlag felettinek tartja, ezen viszont meglepődtem! Ebből is látszik, hogy a szépség bizonyos szintig relatív.
Alakra én személy szerint vékonyabbat keresnék. No nem azért, mert ez a lány kövér, hanem azért, mert hízásra hajlamos, és nálam ez prioritást jelent külső terén (mielőtt valaki betalálna, igen, van barátnőm, aki karcsú, hízásra nem hajlamos alkat).
Szóval számomra ez a hölgy erősen középmezőny, ahogy a 7-es is írja.
Ez a nő átlag feletti.
Ha nem lenne megcsinálva a haja, sminkje, szépre szedve a szemöldöke, nem lenne ilyenre fehérítve a foga, nem lennének összeillő ruhái, és nem lennének a ruhái előnyösek, akkor a nő átlagos lenne. Súlyra, arcra, típusra átlag. Jóízlés, ápoltság megvan, ettől lesz átlag feletti. Mázlista, hogy a pluszkilók nála ciciben és combban jönnek fel, szép homokóra alakra hízott, ez is kiemeli.
Ez a nő szerintem hatos. Pénz nélkül 5ös lenne(dehát a legtöbben így vannak ezzel)
Enyhén átlag feletti. És nem tudom belőni rendesen korra, olyan 26ot mondanék, a korosztálya középmezőnye. Nyilván nem egy 18 éveshez kell mérni az alakját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!