Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen nő hol helyezkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen nő hol helyezkedik el a ranglétrán társkeresés szempontjából?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdésben láttam linkelve ezt a nőt, és "szerelmes" lettem:

[link]

Általában mindenki a szintjén keres partnert. Ő milyen szinten van?

2022. aug. 30. 23:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%

Nőként sztm szép és az alakjával sincs baj, sok férfinak bejön az ilyen.

N 30

2022. aug. 31. 06:44
 12/29 anonim ***** válasza:
88%

Le lehet szavazni, de azért van ott túlsúly...

De azért még sokaknak bejön.

2022. aug. 31. 07:07
 13/29 anonim ***** válasza:
77%
Én azt nem értem, hogy ha valaki normálisan leírja a véleményét, akkor azt minek kell lepontozni?
2022. aug. 31. 07:18
 14/29 anonim ***** válasza:
81%
Ezt én sem értem, kedves utolsó. Full egyéni preferenciákról beszélünk. Gyakorlatilag lepontozzuk egymás egyéni preferenciáit, a tolerancia jegyében..
2022. aug. 31. 07:39
 15/29 anonim ***** válasza:
85%
Ez egy közepes csaj, semmi több.
2022. aug. 31. 07:40
 16/29 anonim ***** válasza:
23%

Azt kihagytam a 8-as válaszból, hogy én magam sem vagyok hízásra hajlamos, sőt épp ellenkezőleg, inkább híznék egy 4-5 kilót, ha tudnék.

De a lényeg az, és ez a határozott véleményem, hogy úgy van rendjén a dolog, hogyha az ember elvár valamit, azt tudja is nyújtani ő maga is.

Privát vélemény, elfogadom, ha más máshogy gondolja.

2022. aug. 31. 07:52
 17/29 anonim ***** válasza:
62%

8 pl nekem is kb ilyen az alakom és mindig is ilyen volt, nem híztam meg és nem is fogok, pedig gyerekem is van.

N 30

2022. aug. 31. 07:57
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Külsőre átlagos, bár a személyiségéről nem tudunk semmit, de feltételezzük, hogy az is átlagos. Ebből következik, hogy a női hipergámia miatt kifejezetten jóképűnek kell lennie egy férfinak ahhoz, hogy ez a nő szóba álljon vele.
2022. aug. 31. 07:57
 19/29 anonim ***** válasza:
87%
Hagyjátok már ezt a ranglétrát. Aki kedveli a nagyobb testsúlyt, annak ez a csaj 10-es. Aki meg a vékonyakat szereti, annak 1-es. Mindenkinek más az értékrendje.
2022. aug. 31. 08:14
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

"8 pl nekem is kb ilyen az alakom és mindig is ilyen volt, nem híztam meg és nem is fogok, pedig gyerekem is van."

Értem :) Amúgy sokan keverik a túlsúlyt a nagy mellekkel. Itt, akik azt írták, hogy van a nőn túlsúly, valószínűleg nem látják, hogy inkább a mellei nagyok, azért tűnik daginak. Vagy lehet, hogy a combja inkább izmos, mint zsíros. Nem tudhatjuk pontosan. Hogy miért?

Ezért: igazából, ha valakinek az a preferenciája, hogy ne legyen hízásra hajlamos a másik, akkor az illető esetében inkább az ÉSZLELÉS lesz a mérvadó, hogy ő a saját tudatában mit fog gondolni a csajról, hogyan fogja az ő alkatát észlelni, érzékelni a tudatában. Ami lehet csalóka is olykor, mint a mellékelt ábra is mutatja: lásd a "túlsúlyos"-ozó kommentelők, de akár lehetek én is, aki hízásra hajlamosnak észleli, miközben lehet, hogy nem az. De az ember a döntéseit gyakran alapozza a saját észleléseire, például ha megítéljük valaminek a minőségét. Az észlelt és az objektív minőség elég gyakran többnyire eltérő (nem én találtam ki, szakirodalom van róla). Ez csak egy példa volt más területről. De ugyanez igaz lehet, ha mondjuk egy társkeresőn, legyen mondjuk a Tinder, az ember rögtön elsiklik valaki felett (balra húzza), mert túlsúlyosnak érzi, holott csak a melle nagy. Vagy nagynak észleli a fenekét, holott csak a nadrág előnytelen. Stb.

Nekem mindenesetre nem jön be ez a csaj, eleve nem szeretem a nagy melleket és a vastag combokat. Nekem kimondottan a karcsú, kisebb mellű nők jönnek be. Meg is találtam szerencsére az ilyen alkatú párom. De cserébe tudom én is ugyanezt nyújtani a sportos, vékony alkatommal. Úgyhogy nem érheti szó a ház elejét.

2022. aug. 31. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!