Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 30 évesen nem volt még barátnőm és a legutóbbi csaj rendőrt hívott rám zaklatás miatt pedig csak kedveskedni akartam akkor hol keressek társat?
Nem lett semmi az ügyből csak mondták, hogy ne keressem , nem volt amúgy meg semmi zaklatás , csak romantikus akartam lenni , postaládájába dobtam be levelet kétszer meg egyszer személyesen is vártam
Na most ez ráadásul olyan csaj volt akivel hetente többször volt interakciónk bár nem ilyen személyes jellegű, neki munkájából fakadóan
Na most ha társkeresőn nem megy, csak akkor ha más képével vagyok fent, akkor persze nagy sikerrel meg jókat beszélgetek de ha már kiderül, hogy pl. van egy kis pocakja az embernek akkor hiába van csillagos ötös belseje akkor se kell a nőknek már
Személyesen szintén ez van, még romantikus gesztusokat tesz az ember és rendőrt hívnak rá, vicc
Hol kéne keresni akkor a nőket? Nincs már egy normális se ?
4-5 az nem 6-7.. , pénteken engedem el a limitet akkor lehet, hogy 8 lehet, hogy 12 ahogy jól esik
Odamentem személyesen is , emiatt volt az atrocitás , amikor meg kaját hozott akkor nem akartam ezzel előhozakodni mert nyilván siet a következő címre és nem lett volna ideje normálisan beszélni róla
Semmit, virággal meg csokival vártam a lakásánál és mondtam, hogy én dobtam be neki a levelet a pénzzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!