Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem akar tolem semmi komolyat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar tolem semmi komolyat?

Figyelt kérdés
De minden nap ramir es csomot beszelunk, kb heti 3szor talalkozunk, jelenleg egy tobb napos kirandulasra akar velem menni, de o epp nem akar komoly kapcsolatot.. Normalis h ez osszezavar?
2022. aug. 28. 20:12
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
22L 24F en vagyok a lany
2022. aug. 28. 20:13
 2/13 anonim ***** válasza:
56%
Sajnos nem nezel ki eleg jol, hogy a baratnojenek tekintsen. De baratnak persze tokeletes vagy.
2022. aug. 28. 20:14
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Ne menj bele ezekbe, ha azt mondta nem akar komoly kapcsolatot és te meg igen, mert neked fog a végén fájni.
2022. aug. 28. 20:14
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Ezek a dolgok csak körítések, ha komolyan venne, azt éreznéd.

Nem mennék bele ezekbe a játékokba, ha így kezeli a helyzetet.

2022. aug. 28. 20:16
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ennek nem kellene összezavarnia! Megmondta, hogy nem tervez veled, időtöltés vagy, ha nem tudod így kezelni, akkor annyi a dolgod, hogy megmondod, hogy nem érsz rá.
2022. aug. 28. 20:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar tőled kapcsolatot, csak elővesz, amikor szüksége van a tarsasagodra vagy szexelni egy jot.
2022. aug. 28. 20:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Még más talonjai is vannak
2022. aug. 28. 20:21
 8/13 anonim ***** válasza:
86%
#5: Inkább annyi a dolga, hogy megmondja, hogy neki ez így nem oké, nem fér bele, nem ilyen sz*rkenegetős sz*r dumával hátrál ki a kínos beszélgetések elől, hogy aztán a férfi ugyanúgy talonban tarthassa őt és random ráírogathasson, ő meg úgyis előbb-utóbb dugni fog vele, elég ha olyankor ír rá a srác, amikor lelkileg nagyon mélyponton van és szeretethiányos.
2022. aug. 28. 20:22
 9/13 anonim ***** válasza:
76%

Hát nézd, legalább őszinte volt, te is el tudsz így gondolkodni, hogy laza kapcsolat kell-e, vagy sem.

Az a részlet azért érdekes, hogy nem akar komoly kapcsolatot, vagy nem akar komoly kapcsolatot VELED?

Mert ha az utóbbi, nekem ő már lazára se kellene.

2022. aug. 28. 20:24
 10/13 anonim ***** válasza:
70%

Ezt velem is eljátszották tavaly...

Én beleszerettem, ō meg mindig csak azt fújta, hogy nem akar kapcsolatot. Aztán kiderult, hogy mellettem mással is összejár és végül a párja lett. Gondolom én voltam a tartalék, vagy nem voltam elég jó ahhoz, hogy felvállaljon, azaz csak velem nem akart kapcsolatot. Szerintem küldd el, találsz jobbat.

2022. aug. 28. 20:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!