Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya férfiként, hogyan legyek sikeresebb a nőknél?
1. Javíts mindenen a külsődön ami javítani lehet.
2. Legyenek ultra fejlett szociális skilljeid, és lehetőleg legyél olyan vicces mint egy stand up-os.
3. Legyél gazdag.
Add lejjebb te is a külsővel szemben tamasztott elvarásaidat!
Szívesen!
Üdv,
Egy ronda nő!
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Pacsi! 👏👍
Kiegészítés: ne a párkeresésbe akard megtalálni az "élet értelmét" Szeretsd és fogadd el Önmagad,különben hogyan leszel képes elfogadni másokat! 🤔
Akik a pénzt mondják:
Tegyük fel, bőven megvan a nettó 1M/hó, hitelmentes ház, kocsi, több tíz misi megtakarítás.
Na, hogyan tovább? Tűzzem magamra a földhivatali papírt, jövedelem igazolást és számlakivonatokat?
Nekem egyik eddigi pasim se volt egy szépség, de meg tudtak engem maguknak szerezni. Pedig én magamat egy szép nőnek tartom. Ezek a dolgok voltak azok, amik tetszettek nekem rajtuk:
-öltözködés (igenis pl egy szép fehér ing minden pasit férfiasabbá tesz.. Ez csak egy példa volt, de tényleg sokat számít a külső megjelenésben az öltözködés)
-igényesség (légy illatos, ápolt, hajad, körmöd, stb legyen rendben, nekem a katonás pasik tetszenek, rendszeresen nyírt haj, ápolt, karban tartott szőrzet)
-sportosság (ezen is lehet dolgozni, a nők szeretik az erős, sportos férfiakat, persze nem baj ha nem vagy egy atléta, de érted..)
-kreativitás (imádom ha egy pasival lehet jókat programozni- sok jó programhoz pénz se kell)
-humor (bár ez inkább adottság, de jó ha van)
Sokmindent írhatnék még. Fontos tudatosítani, hogy a külső nem minden. És egy értelmes nő szerintem ezt tudja. Sokkal fontosabb az ápoltság, igényesség, az hogy egy nő melletted hercegnőnek érezze magát, tudjatok jókat beszélgetni, legyenek közös céljaitok, működjön a kémia, stb.
- 1. Változtassak külsőmön. Arcon, hogyan tudnék változtatni, ha előnytelen?
- 2. Humor és a kommunikációt, hogyan tudnám fejleszteni? (Humorral, én úgy vettem észre nem szokott probléma lenni, viszont kommunikációval igen.)
- 3. Vidéki városban élek, nem Budapesten, ott 300-400 ezer Ft között keressek. Gondolom ez nem nagy tragédia?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!