Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Éjszakai szórakozóhelyeken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éjszakai szórakozóhelyeken ennyire nehéz becsajozni?

Figyelt kérdés

Tegnap a csoportban akikkel voltam volt egy 190 fölötti kigyúrt jól öltözött 30 körüli srác, igaz Német vagy Osztrák tehát nem beszélt tökéletesen magyarul, de azért elég jól és nem olyan durva akcentussal.

Nagyon sok nőnél bepróbálkozott és egy sem jött neki össze. Ráadásul ilyen brutál magas 180 cm+-s magassarkús lányokhoz is odament akik kb mindenkinél magasabbak voltak őt leszámíva. A legvégén egy lánnyal eljutott addig hogy táncoltak már volt fizikai kontaktus is aztán jött a barátnője a lánynak és elhúzta tőle. De ez kb 10 elutasítás után.

Ha ilyenek sem megy akkor egy földi halandó átlagos külsejű srácnak csak önostorozás az egész?

2022. aug. 28. 10:27
 1/10 anonim ***** válasza:
A kisugárzás a lényeg.
2022. aug. 28. 10:36
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Persze, fontos a kisugárzás. Én sem vagyok egy rossz kiállású gyerek (persze azért nem is olyan, mint akit leírtál), mégse jön össze semmi, csak ritkán. Mert hiába minden, ha a kisugárzásod vmiért nem oké (agresszívnak, alviláginak, stb. tűnsz), akkor az bukta. (Én agresszívnak tűnök, pedig nem vagyok az, mégis ez jön le sokaknak). Szóval ne általánosíts. Az alapján, amit leírtál, simán lehet h a legtöbb csaj azt hiszi a gyerekről h vmi kidobó vagy verőember, stb.. Ez még nem jelent semmit.
2022. aug. 28. 10:59
 3/10 anonim ***** válasza:
De simán lehet,nem kell 190-nek lenni.
2022. aug. 28. 11:12
 4/10 A kérdező kommentje:

2-es szerintem ha már ritkán is összejön valami akkor te már spíler vagy.

Én nem tudom elképzelni hogy létezik olyan férfi hogy bemegy egy ilyen helyre és bármelyik nőt felszedi, egyszerűen teljesen irreális.

A legtöbb nő teljesen defenzív az ilyen helyeken, és ha nagy társaságban vannak neki pont akkora respect ha elutasítja a férfiakat mint egy férfinak ha feleszed nőket.

2022. aug. 28. 11:19
 5/10 anonim ***** válasza:
37%
Sokmindentől függ, egy alacsony, köpcös, de társasaág középpontja nagydumás pasi általában hamarabb összeszed egy nőt, mint a magas, kigyúrt, csendes alak. Van aki meg a nagy számok törvényében hisz, volt olyan átlagos ismerősöm, akinek nem fájt a buliban napi 40-50 elutasítás sem, bepróbálkozott minden nőnél, aztán egy csak összejött neki minden 2. héten, amikor bulizott. Volt olyan is annó egyetemen, bent buliztak, kint a 40 éves biztonsági őr meg fűzte a csinos, szép szőke pénzéhes gazdaságis csajokat, egyszerre kettőt is. Aztán kiderült, hogy az apjáé a szórakozhely, de a fia felügyelte bizt őrként. Közben leakasztotta a csinos csajokat (oké, hogy pénzéhes, de én sem hagynék ki egy fincsi numerát egy jó csajjal, ha van pénzem).
2022. aug. 28. 11:20
 6/10 anonim ***** válasza:
51%

Mi ketten szoktunk "vadászni" haverommal. Volt olyan hogy odamentünk egy 6-7 fős lánytársasághoz és levarrtunk 2 csajt.

Engem egyszer meghívott egy felesre egy lány, jöttek már oda hogy van e kedvem táncolni, rengeteg lánnyal smároltam szórakozóhelyen, de lakásra felmenni még csak 1szer jött össze.

2022. aug. 28. 11:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Én ismerek olyat(ex), aki mindenhonnan összeszed valakit, ezek általában csinos, 20 körüli lányok.

Nem is olyan magas, nem is olyan kigyúrt, elég jól öltözik, viszont művelt, szégyentelen típus. Általában azzal "nyer", hogy otthagyja azt, akivel úgy látja, hogy nem mennek a dolgok, de persze jó szövege van, és látja azt is, ki nyitott ismerkedésre. Jól választ(ez az alap, valahogy kiszúrja, ráérez, ki áldozattípus), jó a taktikája, mindig működik, nem csak smárolásig.

Egyébként olcsóbb helyen könnyebb nőt összeszedni.

2022. aug. 28. 11:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Azert azt se felejtsuk el, hogy nem minden esetben azert mennek a csajok, hogy osszefekudjenek valakivel, hanem csak bulizni.
2022. aug. 28. 12:42
 9/10 A kérdező kommentje:

8-as szerintem a legtöbben ezért mennék főleg a fiatalabbak.

Kell valami bulis képet postolni Instára.

2022. aug. 28. 13:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, kell az instás kép. Nem szexelni mennek oda, mivel a legtöbb nő brancsban megy, 2-3-4 nő egyszerre és ilye4nekor kicsi az esélye, hogy pasik odamenjenek egyszerre 4 es csoporthoz.
2022. aug. 29. 16:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!