Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol kerestek társat?

Figyelt kérdés

Nem igazán vagyok társasági ember és a környezetemben nem nagyon vannak nők, így az interneten próbálok társat találni, de mintha csak a züllött nők lennének fenn az oldalakon.

Hol keresnek társat az introvertált, kedves, aranyos nők?

2022. aug. 27. 17:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
39%
9. A rendes srácok a tutyimutyik, ezt már pár kérdésben ki lett tárgyalva. A 13 éves lányokat elviszik a korábban érő magas barna fiúk, akik a fejlettségükből származó előnyükkel agresszívabbak, nagypofájúbbak, ez meg hozza a menő srác mítoszát. Később ő belőlük lesz a hőn áhított "rosszfiú", az önbizalmuk is meg lesz hozzá, hiszen már 15 évesen is igent mondtak a lányok, a fejletlenebb kisfiúkat meg elhajtották vagy megverték. A fejletlenebb, szolidabb srácokból lesznek a jófiúk, nekik nincs önbizalmuk, mivel annak idején a barna magas és érett fiúk megalázták őket, a lányoknál meg esélyük sem volt. Nem úgy van az, hogy csak ott teremnek a rosszfiúk meg a jófiúk 30 évesen. Ennek útja van, de hát a nőket ez nem érdekli, bár miért is érdekelné?
2022. aug. 27. 18:49
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

11

Lol, mesélj még hasonló hülyeségeket.

Illetve egy dolgot mondj meg nekem. Ha a rendes lányok idiótákkal vannak, akkor miért rendesek?

2022. aug. 27. 19:20
 13/22 anonim ***** válasza:

Kit nevezünk rendes lánynak? Alapvetően azokat, akik szexcentrikusak, bevállalósak, vagányok. Akikre te gondolsz, azok a tutyimutyi lányok, akik leginkább a macskájukkal/kutyájukkal élik meg az érzelmeiket. Ha már a férfiakat csoportokra osztottátok ilyen elvek szerint.

Egyébként a te általad rendesnek tartott lányok is vonzódnak a rosszfiúkhoz, ezt pont a nők vallották be nem is olyan sokkal ezelőtt egy rosszfiús kérdésnél. Csak nekik olyan rosszfiú kell, aki egyetemet végzett, full intelligens, több nyelven beszél, humoros és végtelenül vagány. Ja igen, meg extra magas a szexuális kisugárzása. A rendes lányok ilyen rosszfiúkra vágynak, a kommersz rosszfiúk meg viszik a pultos tetovált nagypofájú csajokat. A rendes lányok nem ilyenek, nekik Józsi a kigyúrt nepper nem jöhet szóba, ő csak az osztálytársait verte. Brrrrrr, ő a bunkó rosszfiú!

2022. aug. 27. 19:38
 14/22 anonim ***** válasza:
Itthon leginkább sehol, kerüld el messzire a magyar nőket. :)
2022. aug. 27. 20:40
 15/22 anonim ***** válasza:

13

Igen, ilyen hülyeségekre gondoltam.

2022. aug. 27. 20:42
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Látod, amit te gondolsz az a tiéd. Más meg mást gondol, az meg az övé. Na akkor most kinek van igaza? Ami neked hülyeség, az másnek a valóság, és vica-versa fordítva is. A lekezelő nagyképűség, a "nekem van igazam te vagy a h*lye" stílus meg oda vezet, amit körülötted lévő világban látsz.
2022. aug. 27. 20:47
 17/22 anonim ***** válasza:
Mondja ezt az, aki egyértelműen provokál. Ne csodálkozz, hogy nem kapsz érdemi választ.
2022. aug. 27. 21:03
 18/22 anonim ***** válasza:
37%

Jajjj tudom már ki vagy! Figyelj, ne offold már szét a kérdést. Ha nem értesz egyet valamivel, elkattintasz. Tök egyszerű, egy ekkora emberi fenomén mint te hogy hogy nem ismeri ezt a módszert? Ha nem értesz velem egyet, az sem a te sem az én életemben nem játszik szerepet. Ha szereted a fingot hámozni akkor folytathatod Az meg hogy milyen szemüvegen nézed a világot engem nem zavar, viszont attól még rengeteg embernek mást jelent a valóság. Ha neked ez provokáció, az meg a te valóságod. Mit szeretnél? Fogadjam el a te valóságod? Miért tegyem? Mondj egy technikát amivel a fejedben élhetek. Hmmm, még kíváncsi is lennék rá... Addig meg fogadd el azt, hogy más másképpen éli meg a világot, más dolgokat tapasztal.

Mondok valamit, hátha segítek ezzel. Téged már vágtak arcon teljes erővel csak úgy poénból az iskolában? Gondolom nem. Na ő volt a csajok kedvence a jófiú. Persze ő ezért nem kapott semmit, rajtam meg jöt nevettek. Ennyi. Vagy másik: köptek már bele a szádba? Na ő meg egy másik rosszfiú volt, a csajok kedvence. Persze ennek sem lett következménye az ő számára, hiszen ő volt a rosszfiú a csajok kedvence, meg ő volt az akinek mindenki a talpát nyalta. Mondjak még pár sztorit? Oké: Volt barátnőm, egy szórakoző helyen ültünk, majd jöttek a rosszfiúk, megpróbáltak megalázni. Leöntöttek sörrel, a barátnőmet felpofozták, engem meg ronggyá vertek. Rendőrségi feljelentés? A rendőrök közölték hogy először is fizessek be X Forintot... jó hagyjuk inkább... Ők voltak azok a rosszfiúk, akiknek igényes lányok igent mondtak, mert hát akkor ők már baromi menő bizniszekben voltak.

Jelenleg egy kettő multi milliomos gigollo még mindig, van akik már isten tudja hol vannak.

Az én valóságom ez. Ne gondold hogy az akkori bombázók, vagy akár csinos lányok nemet mondtak nekik! Egy volt barátnőm, aki kivételesen szép volt és jó alakú belekeveredett abba a társaságba ahol ezek a rosszfiúk is voltak. 180 fokos fordulat, már köszönni sem akart, hát ő is azt hitte most már nagymenő. Rommá kefélték amikor csak tudták, partiba vágták. Majd az egyik kinevezte őt a csajának, persze hogy milyen megtiszteltetésnek érezte. Jött a gyerek, a pasi lesz*rta ahogyan csak kell.

Azt hiszed hogy az élet csak olyan amilyenben te élsz? Hozzá teszem, ezek a rosszfiúk úgy néztek ki, hogy a látványuktól leestek a bugyik. Egyébként semmi olyan dolgot nem néztél volna ki belőlük, amiket tettek. Teljesen intelligensnek tűntek, rengeteg nő rákefélt már az ilyenekre. Ezeknek nem lehet nemet mondani, az van amit ők akarnak. Kiskirályok, a haveri körük nagy része talpnyaló, már azt is megtiszteltetésnek veszik, ha köszönhetnek nekik. A nárcisztikus vonásokat már meg sem említem. A kolléganőm összejött egy hasonlóval, feleségül is ment hozzá. Ekkor kezdődtek a bajok, rommá csalta, jött a gyerek. Majd elkezdte verni. Elvált. A mai napig nem hagyja békén, lelkileg terrorizálja. Miért? Mert a pasi ahhoz van szokva, hogy minden nőt megkaphat, ahhoz van szokva hogy neki senki nem mondott nemet, mindig az van amit ő akar. Ez elsőre tök jól hangzik, micsoda magabiztosság, micsoda szexuális kisugárzás! Hmmmm, ő a rosszfiú, aki már a szemével is felfalja a nőt.

Mert ugye a magabiztosság és szexualitás, ez kell a nőknek, a többi férfi aki nem ilyen, az tutyimutyi.

2022. aug. 27. 21:29
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Barátom... Neked nagyon nem megy ez a gondolkodás dolog...
2022. aug. 27. 21:35
 20/22 anonim ***** válasza:

Én nem osztom az észt, jó az nekem is! Te meg eddig is megvoltál anélkül is!

Te vagy a korunk tökéletes konzumidiótájának a megtestesítője! Böfögsz egy tőmondatot, a lényeg hogy ellent mondj másnak, és önmagadat érezd az istennek. Figu, menj a fb-ra, ott van rengeteg poszt ahol verheted a nyálad, csak előtte csinálj valami kamu profilt. Vagy felnézhetsz bármelyik fórumra, szinte csak hozzád hasonló egóbajnokok feszülnek egymásnak. :D Mi van, nem volt meg még a mai adag a mentál-keménykedésből?

Menjél már aludni, ne rontsd az amúgy is színvonaltalan fórumozás élményét. Az a baj, bárhova köp az ember, olyanokat talál telibe mint te. Vagy mit tudom én, keress magadnak egy prájdot, lenges ukrán zászlót, tiltakozz a jóistennél a gleccserek olvadása miatt. Szóval a profilodnak megfelelően tedd már hasznossá magad. Vagy esetleg kérjelek meg rá akapellában, ütemhangsúlyos vagy időmértékes ritmusrendben? Igazából én vagyok a hlye, hogy leállok egy magadfajtával kommunikálni.

2022. aug. 27. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!