Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kerestek társat?
Nem igazán vagyok társasági ember és a környezetemben nem nagyon vannak nők, így az interneten próbálok társat találni, de mintha csak a züllött nők lennének fenn az oldalakon.
Hol keresnek társat az introvertált, kedves, aranyos nők?
Züllött?
Én rengeteg gyönyörű nőt látok fent....csak valahogy kétlem, hogy valóban rászorulnának, inkább csak unalom.
akit pedig te keresel...azok pedig várják a csodát, illetve ugyanaz a gondjuk, hogy jajj hol találok normális pasit :)
Ha ezeken az oldalakon 1000-ből 1 nőnél van esélyed, akkor már nagyon elnéző vagyok és túl pozitívan látom a jövődet.
Hagyd ezeket a szrokat és ismerkedj élőben.
Ú báttyám, akikre te hajtasz, azokra igen sokan hajtanak még rajtad kívül is. A sor vége valahol a kanyar után 400 méterre van.
Figyelj annyit tudok mondani, hogy ha véletlenül összehoz a sors egy ilyennel, akkor fog ez összejönni. A tudatos keresésről mondj is le! Az összes társkeresőn vagy appon ott vannak a kujonok, a retek cigányok, az ostobábbnál ostobább primitív parasztok, egy csomó ribizli és befásult nő, na meg a fizetősök.
Szóval kedves és rendes nőt akarsz, akkor metanulsz elsőnek imádkozni, és minden nap úgy indulj neki, hogy a véletlen vagy a sors az utadba rak egy ilyen lányt. Ezek a ráírós meg belájkolós próbálkozások már eleve halva született ötletek, felejtsd el. Ami a felszínen zajlik, az a szuper macsók és insta bombázók játszóterei, majd az azok után loholó debilek álomvilága. A jobbérzésű emberek köszönik szépen, ők ettől a hányástól távol maradnak.
Értem, hát ez van, nem tudok ezzel mit tenni.
Próbálkozok már egy ideje, de nem igazán van sikerem, pedig nem is nézek ki olyan rosszul, csak ugye nekem nem jönnek be a mai piercinges, tetovált, iszogatós, dohányzó nők .
"A rendes, csinos nők kb. 13 éves koruktól foglaltak."
Ezek szerint a rendes srácok is. 😂😂😂
Pedig ők a menők! :)
Ezt látja a sok normális nő is, majd a többségük azt gondolja, hogy ők ezt a szintet nem tudják megugrani vagy nem is akarják, ezért ők már lemaradtak. Önbizalomhiány, bezárkózás.
A fiúknál is dettó ugyanez van. Vannak a gyűrós tetkós szakálas marcik, ők az istencsászárok, azt hiszik hogy aki nem néz ki úgy ahogy ők, esélytelenek. Akik nem olyanok, azoknak a többsége el is hiszi. Elkezdenek gyúrni, tetköztatni, szakálat növeszteni, mert majd úgy biztosan nekik is lesz nő. Végtelen ciklus, az emberi ökörség netovábbja.
Most olyan minden mint a világ ami körbevesz. Kifelé élés, kizárólag csak a külsőségek, ésszerűtlenségek, hazugságok, egoizmus.
Ne várj csodát, akik nem ilyenek azok visszavonulót fújnak. Az internet meg tényleg hazavágta azt is, ami még megmaradt. Egy mai nő 0-24-ben támadás alatt áll(hat). Állandó kísértés, vagy állandó teher és nyomás. A divat, a trendek, a média, az állandó próbálkozások a pasik részéről. Ha nem vagy olyan, akkor meg 0-24-ben önbizalom rombolás, kiút és megoldás keresés. Olyan energiák emésztődnek fel, amiket akár pozitív célokra is felhasználhatott volna.
Jelen világunkban szinte mindenki tévesen ítéli meg önmagát, mivel állandóan ömlik a nyakunkba a szenny. Ez lehet maga divat, a trendek, a fórumok, az üzenetek, bármi. Akár ezen a fórumon is úgy bele lehet taposni bárkibe, hogy nyomokat hagyhat benne. LEhet itt keménykedni hogy ez nem érdekel, meg ki lehet röhögni. Az van, hogy amit rólad mondanak, az foglalkoztat. Ha ez negatív, azzal meg így vagy úgy de foglalkozni fogsz. Nem elég hogy tartod a frontot a környezeteddel, de az internetnek hála az egész világ beköszön hozzád. Mert hogy a külfödi pasik mennyire jók, mert hogy el kell költözni innen, mert hogy az egzisztencia, mert hogy a külföldi pasik mennire igényesek és divatosak...stb... Majd ekkor te mint vidéki férfi elgondolkozol hogy bammeg, én itt élek, akkor lőjjem fejbe magam? Jön a válasz: Jajj ne, hanem fejlődj! Tanulj nyelveket, gyűjts pénzt, járj edzeni, vegyél divatos ruhákat, kezdj el utazni, legyen a célod az ország elhagyása... Húúúú a krva életbe, de mi van akkor, ha ez nem én vagyok? Most fussak egy kreált trend után, mert akkor hátha észrevesznek a nők? Akkor elfogadnak? A nőknél is megvan ez a folyamat, ott meg leginkább a külsőre hegyezik ki a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!