Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők, nektek mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, nektek mennyi matchetek van naponta facebook társkeresőn/tinderen naponta? Illetve a srácok kb hány százalékát húzzátok jobbra? És srácok/férfiak nektek hány matchetek van?

Figyelt kérdés

Nekem jó ha napi 1 van Tinderen és Facebookon is, de inkább heti 5. Ez azt jelenti, hogy ronda vagyok? Voltak már kapcsolataim (25f vagyok), de szerintem nem azért, mert jól nézek ki.

Lányok, ti facebook társkeresőn megnézitek az összes profilt, aki kedvelt titeket?

Eléggé önbizalomromboló ez az egesz dolog.

2022. aug. 27. 14:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Így már jobban értem és ezért van az hogy egy átlagos nő is a fellegekben érzi már magát hiszen sok nyalizást kap. Az biztos, amelyik nő társkereső oldalra regisztrál annak nem kell a továbbiakban WC papírra költenie a sok nyalás miatt. :)
2022. aug. 28. 15:31
 22/22 anonim ***** válasza:

Neked van matched? 😱

Nekem egy sincs.

22F

2022. aug. 29. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!