Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik naponta 5-10 percet töltenek társkeresőn, azok miért vannak fent és mégis mire számítanak?

Figyelt kérdés
Nagyon sok esetben van az, hogy valaki feljön, fent van 2 percig, behúz pár embert, ír egy választ, aztán eltűnik és 8 óra múlva jön vissza. Mégis hogy lehet így egy beszélgetést lefolytatni? És most itt nem az insta követőgyűjtő csajokra gondolok, hanem átlag nőkre. Azt veszem észre, ezek az emberek már évek óta fent vannak, ami persze nem is csoda, de nem veszik magukat észre, hogy valamit rosszul csinálnak?
2022. júl. 31. 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

Nyilván ha megfelelő emberre akadnak, akkor foglalkoznak vele.

Minek oazarolhak az idejüket olyanra, akiről tudják, úgy sem lesz vele semmi?

2022. júl. 31. 10:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de nem fogom az egész életem felforgatni egy ígéretért. Majd ha valaki megfog, neki találok időt ott is, ahol nincs, de a társkeresőzés úgy általánosságban dögunalmas és nem érdemel túl sok időt. A többség ugyanazt a szürke masszát kérdezgeti és már válaszolni is unok rá. Az a 10 perc pont arra elég, hogy a kivételesekkel beszélgessek és adjak nekik más elérhetőséget ahol folytathatjuk.

Az instanők meg az átlagnők között pedig csak a posztok számában van különbség ilyen szempontból. Én átlagos nő vagyok, de felőlem lehetek ronda is, akkor sem ér nekem ez az egész ennél többet. :)

2022. júl. 31. 10:16
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Az a 10 perc pont elég arra, hogy végiggörgessem az arcokat. Végignézzem az 50 sablon, netről lelopott és spamként kiszórt csajozós szöveget.

Mit várok? Eredetiséget, őszinte érdeklődést. Hogy napokat végig tudja beszélgetni valakivel, aki nem a szexuális kalandjaimra, meg a kedvenc pózomra kíváncsi.. mindezt 3-4 levélváltás után.

2022. júl. 31. 10:20
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

Rég volt.

De az arra érdemesekkel átmentünk Facebook-ra, a többire meg nem voltam kíváncsi.

Ha azokból egyikkel se volt semmi, visszamentem, és kiválogattam a következő almot 🤣

2022. júl. 31. 10:27
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
#4 ugyanez 😅
2022. júl. 31. 10:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem az az életem,hogy ott írkàljak.

Munka itthoni teendök csalàd baràtok

...

2022. júl. 31. 11:17
 7/8 anonim ***** válasza:
65%

Én férfiként 2 perc alatt konstatálom hogy ugyanazokat az arcokat látom, akiket 1-2-3-4-5 évvel ezelőtt is. Aztán látom hogy 1 hónap alatt felregisztrált 4 nő, akikre a férfi társadalom rácuppant, majd otthagyja az inaktív fiókját.

A jobbra balra húzogatós appok meg csak bohóckodni jók, ott a ffiak és a nők is csak úgy osztályoznak, hogy kivel dugnának elméletben.

Nézzük lefordítva a kor szellemiségére: ha egy nőnek/férfinak megadatott az a lehetőség hogy egyedül is fenn tudja tartani magát, le tud hozni egy jó életszínvonalat, független, azok igazából nem is akarják lekötni magukat senkivel. Szexpartner bőven elég, akivel néha lehet pár programot is csinálni.

Én erre a saját életemen keresztül jöttem rá. Régen majd megbolondultam egy kapcsolatért, ma meg már a saját szabadságomat tartom a legfontosabbnak. Milyen az élet? Régen nem jött össze semmi, ma meg válogathatnék a jelentkezők közül, viszont én már nem akarok egy fedél alatt élni egy nővel. Nehéz az élet. :)

2022. júl. 31. 11:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert ez nem munkahely és nem az erőlködésre szánt időn múlik a siker. Különben már te sem lennél fent, hiába töltesz ott minden nap órákat.
2022. aug. 23. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!