Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább vagytok fenn évekig a társkeresőn, úgy hogy naponta 10-en rátok ìrnak, minthogy összejönnétek egy 10/7-es pasival?
Az a baj sajnos hogy még ha így is van, bár nem lehet általánosítani akkor se tudunk mit tenni.
Mivel a kínálatot a férfiak adják és a keresletet a nők így ők válogatnak mi pedig reménykedünk.
Hiába próbálod meggyőzni őket hogy esetleg lehet magasan van a mérce úgy se engednek belőle, inkább egyedül maradnak.
Szóval a lényeg hogy csak annyit tud tenni az ember hogy keres tovább és reménykedik hogy lesz majd egy olyan lány akit igazán érdekelni fog.
7-essel simán összejöttem volna, csak más kérdés, hogy sok pasi 7-esnek gondolja magát, aki számomra 4-5 inkább.
De találtam párt, aki számomra, saját ízlésemnek 9, "objektívan" nézve 8. Ha esetleg szakítanánk egyszer, akkor sem kellene soha olyan, aki nem vonz szexuálisan, nem tetszik külsőre (olyan sem, aki külsőre igen, belsőre nem, de most nem ez a kérdés). Akkor sem, ha egyesek fenyegetnek, zaklatnak, sértegetnek, könyörögnek (megtörtént már régebben :D). És igen, le se sz.arnám a fajtádat, tőlem vagy semmilyen válaszüzenetet nem kapnál, vagy valami trollkodást.
Bár mondjuk annyit lehetne írni hogy ne haragudj de nem , az nem olyan nagy erőfeszítés, maximum ha a férfi nem érti meg és elkezd pattogni akkor tiltani.
De úgy gondolom azért egy elutasítást megérdemel mindenki :)
Sőt, inkább maradok szingli, minthogy összejöjjek egy olyannal, aki nem jön be. Hihetetlen, mi?
#6-nak: Én nem használok társkeresőket, de Instagrammon többször írtak már rám ismerkedni. Hát amilyen reakciókat olvastam arra, hogy "Szia, nem ismerkedem" az valami elképesztő. Vagy szidtak, vagy kérdőre vontak, vagy könyörögtek. Két srácra emlékszem, akik normálisan elfogadták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!