Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők, nektek mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, nektek mennyi matchetek van naponta facebook társkeresőn/tinderen naponta? Illetve a srácok kb hány százalékát húzzátok jobbra? És srácok/férfiak nektek hány matchetek van?

Figyelt kérdés

Nekem jó ha napi 1 van Tinderen és Facebookon is, de inkább heti 5. Ez azt jelenti, hogy ronda vagyok? Voltak már kapcsolataim (25f vagyok), de szerintem nem azért, mert jól nézek ki.

Lányok, ti facebook társkeresőn megnézitek az összes profilt, aki kedvelt titeket?

Eléggé önbizalomromboló ez az egesz dolog.

2022. aug. 27. 14:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
10 Milyen jellegű plasztika?
2022. aug. 27. 15:34
 12/22 anonim ***** válasza:
91%
11 serdülőkorban "madárarcom" lett, ez a gyerekszínészek egyik rémálma lévén gyakori de annyival elintézik a sokan hogy "nem szexi oszt kész". Voltaképpen az alsó állkapcsom nem fejlődött ki úgy annyira mint a felső. Evésben engem mindez nem zavar (mélyharapás természetes velejárója)de főleg profilból elég gáz mert pl az orra is optikailag nagyobbnak tűnik így az embernek, de szemből is diszharmónikus hogyha az embernek kisebb az álla a kelleténél. Erre 2 megoldás van: teljesen átépítik az egészet fogaidhoz is hozzányúlva 6-8 koronával hogy az előrehozott/csúsztatott áll után is passzoljanak.. mindezt X év várólista után állami kórházban intenzív háttérrel. Vagy (amit én választottam) ha a mélyharapás nem zavar magánklinikán megcsinálják hogy csak az állcsúcsott hozzák előrébb (erre is több módszer van nekem levágták az állcsúcsom,előrehozták, titán szálakkal rögzítették az állhoz ugye a levágott állcsúcsdarabot és a meglevő titánnal áthidalt távolság azóta forr össze). Ez egy olyan probléma volt amire akadt megoldás méghozzá látványos. Remek visszajelzések mindenhonnan... természetesen fiú vagyok de ez azért sejthető is volt
2022. aug. 27. 15:53
 13/22 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén, távol áll tőlem ez a számokon lovaglás, nem vezettem napi statisztikát. Ez a számokon pörgés annyira férfi szokás... És semmit nem jelent.

2000 matchem gyűlt össze fél év alatt, azt is csak onnan tudtam, hogy kiírta a Tinder. Aztán közülük egy lett a párom.

2022. aug. 27. 15:58
 14/22 A kérdező kommentje:
13, mi nő vagy férfi vagy?
2022. aug. 27. 16:28
 15/22 anonim ***** válasza:

Kb 35 napja töltöttem le, 43 match+ 87 like van jelenleg tinderen, de abból vagy 30ra rá se írtam mert meggondoltam magam. 3 csajjal feküdtem le, most eggyel alakul már a kapcsolat. 1 lánnyal beszéltünk ilyesmiről, ő azt mondta hogy már első nap 99+-t írt ki neki a "kik likeoltak"-nál

Amúgy pont nemrég írt rám egy csaj ezzel: "olyan sok embert húztam balra előtted, hogy megfájdult a hüvelykujjam" :D

Vannak interneten statisztikák, a nők kb minden 20. Férfit húznak jobbra tinderen, a férfiak kb minden 2. Nőt.

2022. aug. 27. 17:15
 16/22 anonim ***** válasza:
Nők match száma: 99+ tól akár a 999+ ig. Férfiak match száma: 0-20+ ig legfeljebb ha átlagos, ha átlag feletti akkor is max 50+. A nők a férfiak nagyobbik részét ignorálják és ezért van az hogy mi nekünk férfiaknak kevés matchünk van. Remélem válaszoltam a kérdésedre. ;)
2022. aug. 28. 07:02
 17/22 A kérdező kommentje:
Na már 3. napja nincs matchem és egy rakás szarnak erzem magam ettol
2022. aug. 28. 13:39
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem a nők jók attól, hogy sok matchük, hanem a férfiak szarok és rettenetesen igénytelenek.

Amíg nem pasit akarsz összeszedni, tök fölösleges egy olyannak a matcheihez hasonlítgatni a sajátod, akinek más a célközönsége. Metálkoncerten sem mennek nagyot a k-popos bodypillowk.

2022. aug. 28. 14:20
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
18-as! Akkor sok férfi társamnak azaz nekem is retusált photoshoppolt képet kell csinálnunk valami tengerparton jó fényviszonyok közepette hogy ne nézzünk ki igényletennek. Ezek a mai igények. Ide átlagos fotóval senki ne jöjjön semmelyik oldalra sem mert akkor már igénytelen. Mindenki legyen agyonra photoshoppolva és kevesebb igénytelennek kinéző ember lesz.
2022. aug. 28. 15:22
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kinézetre értettem az igénytelent, hanem arra, hogy mindenkit jobbrahúzgáltok és mindenkinek a képei alá mentek nyáladzani. Azért van ennyi matchük ezeknek a nőknek, mert az ilyen hülye pincsik tolják nekik ezerrel kritika nélkül. Nő ilyet fordított esetben nem csinál.
2022. aug. 28. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!