Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a nagyvárosokban elsősorban a nők, kistelepüléseken meg a férfiak küzdenek társkeresési gondokkal?
Igazából ez nem csak Magyarországon van így, hanem az egész nyugati világban, mert általános tendencia lett, hogy a felsőoktatásban továbbtanulók többsége nő. Úgy tudom kb 60% a nők aránya a diplomások közt, ami azt is jelenti, hogy nincs elég diplomás férfi a "piacon" és mivel a nők jelentős része a nagyvárosokban marad az egyetem után, így a kisebb falvakban, városokban élő férfiaknak is nagyon nehéz párt találniuk.
Persze a kérdést árnyalja, hogy sok esetben jobban lehet keresni egy jó szakmával, mint diplomával, de alapvetően azt mondják elvárás, hogy a nők legalább velük egyszinten lévő férfiakkal szeretnek házasodni, nem lefelé. Aztán persze, hogy mit hoz az élet, az más kérdés, de lehet van ebben valami.
szerintem ez változó.
De pl. megnéztem az én kis városomat 3 társkeresőn is.
A 10 km-es körzetben a 20-40 év közöttiekből fent van 3 nő, és ugyanakkor 43 férfi.
#10 vagyok, #12-nek:
Nem, nem nehezebb. Az exem is budapesti (2 évig voltunk együtt), azóta Tinderen is 80%-ban pestiekkel van match (úgy, hogy 30km-re szűrök, csak épp erre járnak) és amin kiakadtam, hogy személyes leszólításnál (itt keleten!) is aki benne lenne, az is pesti csak épp itt rokonlátogat. Én már kezdem azt hinni, hogy engem Pesttel ver az isten...
És miért nem költözök akkor? Mert az nekem évi 6M mínusz lenne, plusz ingatlanban is 40-50M "különbözet", valamint nem szeretem azt a várost. (Onnan tudom a számokat, mert az ex miatt már majdnem ebbe is belementem volna, csak ő megkönnyítette a döntést egy félrek.rással.)
https://www.youtube.com/watch?v=Mc47CMImA8E
Manapság nemtől függetlenül a magányos emberek korát éljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!