Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincsenek már valamire való férfiak?
Megismerkedtem egy nálam 2 évvel fiatalabbal, aki a randizás során kedvesnek tűnt. Mondta, hogy nem nagyon van tapasztalata, mert sokáig magányos volt és most kezdett el nyitni új dolgok és emberek felé. Szimpatikus volt végig, aztán a harmadik randi végén eljutottunk oda, hogy lefeküdjünk. A szerencsétlen nem tudta a gumit felhúzni és addig szenvedett vele, hogy végül elröhögtem magamat és mondtam neki, hogy ezt akkor most hagyjuk rá.
Tényleg nem lehet már normális pasit találni?
A normális válaszokat köszönöm előre is, a hülyeségeket töröltetni fogom!
Üdv: Egy magabiztos nő.
Hát, lehet hogy pont egy normális férfit buktál ezzel.
Ez a baj a hozzád hasonlókkal, mindig csak a jóba akartok beleülni, ha valakinek volt már 5 komoly kapcsolata, van pénze, tapasztalt mindenben, csak az jó nektek. A kérdés az hogy nekik minek kellene egy ilyen pökhendi nő?
Szóval ja, legközelebb használd a nők egyik legnagyobb erényét, az empátiát.
Nincsenek normális férfiak akik szabadok. Mi már nem akarunk szenvedni, nem is randizunk, köszi,de jók vagyunk egyedül.
Te a szexen kívül mit tudsz nyujtani egy kapcsolatban?
Noss, miután tisztáztad magadban,hogy mit tudsz nyujtani, akkor keress olyat akinek az elég,ha csak szexet akkor egy szeretőt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!