Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha randira hívás után nem ír,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randira hívás után nem ír, akkor keressem még?

Figyelt kérdés

Tinderen beszélünk pár napja a sráccal. Egy városban lakunk mindketten huszas éveinkben járunk. Elhívott randira, megbeszéltük hogy szombat este beülünk valahova kicsit iszogatni. Ez volt tegnap reggel és azóta egy sort sem írt.

Esküszöm nem értem, szerintetek ez normális dolog? Most nekem kellene felvetni, hogy akkor áll-e a randi? Mert konkrét időpontot nem beszéltünk meg. De ez az egész, hogy nem ír, nekem olyan mintha kipipált volna a napi teendői listáján és azzal annyi, a randiig felrak a kispolcra és majd elővesz?

2022. aug. 25. 16:18
A kérdező szavazást indított:
Neked van igazad, én szétválnék ha a randiig nem ír
Ez tök normális, majd a randin dumáltok
10 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:

Én voltam ilyen típusú randin, hogy a lebeszélés után x napig semmi hír róla. Előtte egy órával jelentkezett, hogy akkor OK-e. OK.

Találkoztunk. Elbeszélgettünk. Kb mintha állásinterjún lettem volna.

Akkor ő most elutazik 5 napra, utána tudunk-e találkozni és ha igen, akkor mikor?

Lebeszéltük a következő interjút. Aztán megint nagy csend.

Elfogaltságra hivatkozva lemondtam. Azóta nem hallottam róla.

Majd kisvártatva megismertem a neten a férjemet, aki folyamatosan írt, hívott.

Én is úgy érezném a helyében, hogy na egy randi lebeszélve, pipa. Jöhet a következő.

2022. aug. 25. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:
46%

"megbeszéltük hogy szombat este beülünk valahova kicsit iszogatni"

Mindig az utolsó megbeszélt dolog érvényes. Miért írna, ha találkozhattok is?

2022. aug. 25. 16:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem randi megbeszélés, ha konkrét időpontot nem beszéltetek meg. Várjál szombatig. Ha hív, hogy a pontos időpontot egyeztesse, akkor jó. Ha nem hív, akkor meg úgyse tudod, mikorra kéne menned, és felejtős az egész.
2022. aug. 25. 16:38
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Mert ennyire nem kíváncsi a másikra, hogy szerda reggeltől szombat estig nem ír rá? Nyilván nagyon érdekli abban a 4 napban.
2022. aug. 25. 16:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonlóan indult a párommal, megbeszéltük vasárnapra a randit konkrét időpont nélkül, teltek a napok és csak a randi napján jelentkezett újra, hogy pontosítsuk. Persze nekem is fura volt, kicsit rosszul is esett, hogy a randimeghívás és a randi között nem beszéltünk, de azóta kiderült, hogy nem az a chatelős típus, így fogadtam el :)
2022. aug. 25. 17:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam ilyen helyzetben. Tinderen rám írt a srác, átmentünk Messengerre. Aztán pár nap múlva megint írt. Majd pár nao múlva én és akkor meg is kérdezte, hogy találkozunk e valamikor. Vasárnapi nap volt, szombatot beszéltünk meg, tehát 6 nappal későbbre és egyáltalán nem írt semmit addig a napig! Én meg úgy voltam vele hogy én kerestem legutóbb, vártam, hogy ő jöjjön. De csak aznap írt, hogy akkor ma este 6-kor tali? Nem is lett belőle kapcsolat, 3 randiig jutottunk, chaten kb semmi beszéd, élőben semmi közeledés (én közeledtem a harmadikon ő meg elhárított még egy kéz érintést is). Akkor már úgy voltam vele, hogy hagyjuk.

Szerintem nem túl jó jel, ha nem ír addig, biztos találsz olyat, akivel többet tudsz beszélgetni mert tényleg érdekled :)

2022. aug. 25. 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!