Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » El lehet képzelni olyanról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet képzelni olyanról aki több vasat tart, azt, hogy kaocsolatban nem lesznek talonjai, mindenki mást offol, vagy ostobaság lenne?

Figyelt kérdés

Vagy az ilyenek megtartják a többit talonnak és egy egy veszekedésnél egyből ráirnak egy másikra, és hasonlóak várhatók ilyentől?

Jelenleg egy férfi aki nagyon tetszene, tapad, nyomul, úgy tűnik nagyon akar engem, nonstop velem akar lenni, de úgy néz ki másokkal ismerkedik mellesleg élőben is.

De azt mondta legyél velem minden nap akkor, bízhatsz bennem.

Most ha én vele járnék akkor majd elkéozelhető hogy mindenki mást elhajt? De úgy hogy talonnak sem tartja? Vagy naivitás ezt feltételezni?

#kezdet #talonok #több vas
2022. aug. 23. 08:25
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

Jav

Pasival

2022. aug. 23. 11:56
 22/46 anonim ***** válasza:
91%

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Persze hogy ezt mondják

Nem.fognak mást mondani

Aztán persze van aki tényleg beéri 1 csajjal ha az nagyon jó és nem kelti fel közben más a figyelmét

Van aki meg csak simán hazudik

Próbáld akkor meg vele

Vagy szerencséd lesz vagy nem

2022. aug. 23. 12:02
 23/46 anonim ***** válasza:
93%
Akkor nincs mese, vesd be magad es szerezd meg a tapasztalatot, hogy tanulni tudjal belole. Ki fog derulni kinek volt igaza.
2022. aug. 23. 12:03
 24/46 A kérdező kommentje:

Mint havernak gyerekkori baratnak testvernek vagy unokatesonak mondjak ezt ferfiak!

A tesom unokatesom gyerekkorom ota fiubaratom haveri kör!

Nem akarom amugy egyéb okobol belevetni magam.

A kérdés elméleti.

MERT a neten is ugy kezdi mindenki az ismerkedést, hogy csetelget 6 másikkal.

Nem tudom mit várhatnék ilyen pasiktol! Ezért a kérdés.

2022. aug. 23. 12:13
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy a gyerekkori barátaid meg a rokonaid ezt mondták még létezik az a típus akiről az előbbi válaszolók írtak. Egyébként én sem vennék rá mérget, hogy ez a pasi teljesen megbízható, biztos ez kell neked? Tényleg naivnak tűnsz.
2022. aug. 23. 12:56
 26/46 anonim ***** válasza:
100%
HÁHÁÁÁ!! Nyilván így lesz, ahogy mondja... 😶
2022. aug. 23. 13:07
 27/46 anonim ***** válasza:
79%
Elképzelhető az a felállás is, hogy első helyre rak téged, a talonjait meg megtartja. 😉
2022. aug. 23. 13:09
 28/46 A kérdező kommentje:

Nem zavar, hogy arrol írok hogy szinte mindegyik pasi így indít hogy ismerkedés alatt csetelget 6 másikkal?

Tessék itt egy másik is most. Aranyos kedves randira hívott. De 100 hogy nem csak engem. Es ha en is lennék a "befuto", a többi "melegen tartott talonnal" mit várjak mi lesz?

2022. aug. 23. 14:12
 29/46 A kérdező kommentje:
Pontosabban a reggeli kerdesemhez viszonyitva már van 2 masik is aki randit akar ilyen felállással.
2022. aug. 23. 14:12
 30/46 A kérdező kommentje:
Vagy járjak mindhárommal egyszerre, es amelyik nem csal meg az megmarad? Vagy hogy??
2022. aug. 23. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!