Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a parom igenembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a parom igenember mindent nekem kell kitalálni a kaocsolatban es mindrn rossz?

Figyelt kérdés

Alaovetoen nekem kell kitalalni mit szeretnék hova mennék etc

Ő meg mint vmi "taxi" mindenhova jon velem.

Ugy érzem nekem kéne őt szórakoztatni, meg feldobottnak lenni.

Es azt se tudom neki tetszik e program valojaban, vagy csak rabolint csak, jobb,mint a semmi.

Ha ő talal ki vmit pl automosas. Megint gáz minden.

Olyan mintha rám lenne rakva hogy vigyem en a kapcsolatot, iranyitsak dominaljak en. En nem vagyok ez a tipus

2022. jan. 19. 19:39
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
biztos hisztizel mindenen, amit nem te találsz ki
2022. jan. 19. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagytok együtt, ha nem érzed jól magad?
2022. jan. 19. 19:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát biztos nem.
2022. jan. 19. 19:47
 4/9 A kérdező kommentje:
3 azert nem erzem csak jol magam mert igenember. Ezt szeretném megvaltoztatni. Igy olyan mimtha csqk vmi kisèrom lenne csak
2022. jan. 19. 19:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod megváltoztatni, ő ilyen!

Érdemes vele leülni, elmondani, hogy tudja, hogy ez téged zavar, de hosszú távon valószínűleg nem fog változni.

2022. jan. 19. 19:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

3. Ilyen sajnos nincs.

Ez az alaptulajdonsága, és ha ez már nem tetszik, akkor halálra van ítélve a kapcsolat sajnos. Valószínűleg mindkettőtök mellé egy domináns ember passzolna.

2022. jan. 19. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
Viselkedj nőként a kapcsolatban és ne irányítsd direktíve! Hagyd, hadd legyen férfi. Ha továbbra is málészájú, én biztos ejteném….
2022. jan. 19. 20:08
 8/9 anonim ***** válasza:
15%

Mi van ha magától nincs kedve menni mindig mindenhova?

Amúgy ez sokszor a nők mániája hogy minden hétvégén menni kell kirándulni, utazni, moziba, mittomén. Ráadásul a férfi vigyen, ő fizessen, stb. Te meg azért sírsz mert szervezni neked kell.

2022. jan. 19. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Ahjj ez a sok rosszindulatú, rossz életű 🙄 nekem is volt ilyen kapcsolatom, mondjuk az én párom inkabb hangember volt: mindig mondta hogy 'majd ez lesz, meg az ... ' aztán nyilván sose lett semmi. Akkor tanultam meg, hogy az a fontos hogy két ember egyenlő legyen. mindig erre kell törekedni a kapcsolatban. Az nekem utána nem sokáig tartott. Őszintén, nem látok ennyiből ebbe bele, de ha mar most zavarnak ilyenek, valószínűleg nem illetek össze. Ha valaki szeret utazni, vagy programozni, az magától is mondani fogja, nem kell rángatni :D plusz valóban nem túl férfias, amikor kb követ
2022. jan. 20. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!