Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnánk segíteni rajta? Lelki problémák állhatnak a háttérben?

Figyelt kérdés

A kérdésem egy kicsit bonyolult és összetett, de kérlek aki tud segítsen!

Van a családban egy ismerős (majdnem hogy már családtag). Gyerek korban meghaltak a szülei, nem volt nagyon jó gyerek kora. A szülei halála után sokat nélkülözött, szó szerint sokszor éhezett, fázott stb. Most kapott volna egy családot, eljegyezte a barátnőjèt babát terveztek (próbálkoztak hónapokig). És most kiderült,hogy a barátnője terhes erre azt mondta neki nem kell a gyerek vetesse el, másnál is történt olyan hogy becsúszott és elvetettèk (de ez nem véletlen baba, hisz akarták). Kicsit én úgy veszem észre rajta, hogy a gyerekkorból fentmaradt valami trauma. Hirtelen haragú, meggondolatlan, mondhatni sokszor önző (lehet azért mert ami gyerek korában nem kapott meg most annál többet akar, csak sajnos Nem lehet mindig megengedni magunknak mindent amire nincs is szükség). Nagyon sokmindent tudnák még írni de már így is hosszúra sikeredett.

Egyszerűen nem tudjuk mire gondoljunk, aki tud segíteni kérem írjon. Köszönöm

2022. jan. 18. 17:47
 1/10 anonim ***** válasza:
17%

Nem akar gyereket.

Erre kell csak gondolni. Es ezt figyelembe venni.

2022. jan. 18. 17:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Én azt elhiszem,de hónapokig próbálkoznak addig akarta?
2022. jan. 18. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:
26%
Vagy eddig engedett vmi nyomásnak. Ezt nem lehet tudni igy
2022. jan. 18. 18:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem, mert még ő volt oda, hogy mennyire szeretne már saját babát. Hozzá teszem a családban is imádja a gyerekeket, sőt még az idegeneket is, meglát egy babát pl üzletben és elolvad.
2022. jan. 18. 18:10
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
Azert gondolhatod mennyire más latni valahol egy gyereket meg konkretan naponta melozni vele
2022. jan. 18. 18:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Eddig azt hitte akar, de most hogy valósággá vált megijedt, és kihátrálna. Valami nagyon nem ok nála. Lehet tudat alatt fél hogy az ő gyereke is nehogy hasonló sorsa jusson. Vagy csak a felelősségtől ijedt meg
2022. jan. 18. 18:33
 7/10 A kérdező kommentje:

5 ös válaszoló.

Igen tudom nekem is van kettő. És ezt 30 felett azért szerintem minden normális gondolkodású ember tudja hogy a gyerek nem csak játszással jár

6 os válaszoló

Igen lehet benne valami, hogy fél, felelősség, fél tőle hogy nem tud neki mindent megadni amire szüksége lenne. Nemtudom mire gondoljak

2022. jan. 18. 18:47
 8/10 anonim ***** válasza:
7-es Miért nem kérdezed meg tőle? Felesleges barkóbázni idegenekkel, lehet, hogy teljesen érthető indoka van erre! Ha meg úgy érzed, hogy bizonytalan saját magában, akkor tudod erősíteni az önbizalmát.
2022. jan. 18. 19:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Hány éves a srác?
2022. jan. 18. 20:00
 10/10 A kérdező kommentje:
30
2022. jan. 18. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!