Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mindig kibékülök vele. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig kibékülök vele. Hogyan ne essek vissza?

Figyelt kérdés

Hiába a sport hobby barátok zene, legutobb egy pizzázáson is elbogtem magam.

Szakitás után a kín a hiánya miatt egyre erősödik, majd elviselhetetlen lesz.

A társkeresés kínjai még pofonokat is nyújt(bántalmazás zaklatás igenytelenek szeretőt keresnek stb)igy ezt szakitások utan már inkább kihagyom.

Nélkule rámtör a depresszio, élninl nem akarás, hiányzo ölelés kinja, meg a többi.

Visszaesek abba ami párkapcsolat elott volt. A céltalanságba.

Haverok sport hobbyk barátok abszolut értelmetlenul. Kínból, csak azert, hogy ne őrüljek bele a magányba.

Ez miatt folyamatosan visszaesek bántalmazo kapcsokatokba amikből nagynehezen kivergődtem magam.

Ölelés, bújás, szeretet miatt, azért hogy párként jelenünk meg és párként teljesen más a világ,stb.

Pszichologus sem dob fel.nem kerek ajánlatokat

#kaocsolatfüggés
2022. ápr. 26. 06:44
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Pfuu hát ez egy jó kérdés, talán azért, mert én is egy ilyen sztoriban vagyok

Csak most tegnap meg keresett, egy hete meg szakított velem.

Nagyon nem tudom még, hogy hogy alakulnak a dolgok..

2022. ápr. 26. 07:19
 2/10 A kérdező kommentje:

Az én páromnál és exnél is mindig nyitva az ajto sajnos. Barmikor visszamehetek.mivel nem is ők szakítanak hanem én. Az exről sikerült leválnom a mai baratommal.

Vele se ment úgy ha nincs más. Mikor eleinte elhagytam a társkeresős pofonok miatt pánikban mentem vissza hozzá hogy nincs normalis férfi inkább megbecsülöm őt es tűrtem tovább a bántalmazásait inkább, amíg nem mentett meg a mostani barátom. Aki szintén bántalmazó. Es akivel 2.nekifutásra szakítok és megint nem megy. Vár tárt karokkal vissza es nem tudom honnan vegyek erőt, hogy nem.

2022. ápr. 26. 07:38
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem akkor ezen gondolkozz el mélyen..

Próbálj meg csak saját magadra figyelni.

A gondoltaidra.

Én pl meditáltam.

De viszont nem értem hogy ha ő dob (ő a nő) akkor miert ír rám ilyen piti dologgal, hogy maradt kint pár alsóneműm és vissza adná.

(ja amúgy srác vagyok, ezt le szerettem volna tisztázni.. :D)

2022. ápr. 26. 08:14
 4/10 A kérdező kommentje:

Én a páromnak ha a ruháin agonizálok hogy vigye már el csak azert van, hogy le tudjam zárni végképp, mert igy állandoan olyan mintha még jönne vissza, mintha őt várnám, mintha nem lenne elvágva a "kötelék".

Amikor már zavarnak a ruhái stb, nem tudom lezárni lélekben a kapcsolatot, en olyankor szoktam ezen pattogni, hogy ne legyenek már nálam a dolgai, es le tudjam zárni, hogy végre eltunt az életemből, nincs többé velem.

Ennek ellenére ilyenből lett kibékülés multkor nekunk legutobb. Mert visszakerdezett, nem akarok e inkabb kibekulni mégis.

Szóval pont elkapta azt a holtpontom, mikor épp le akartam magamban zárni végérvényesen, nagylevegőt vettem, el akartam engedni, erre az egészet tönkrevágta es meggyengített a döntésemben.

Es ettől még szánalmasabbnak érzem magam hogy egy félvállról odadobott kérdéssel elbizonytalanodtam teljesen abban hogy szakítok. Le se sz.rt nem küzdött, nem kapart, csak ugy bedobott egy mondatot vagy bejön, vagy nem alapon.

2022. ápr. 26. 08:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolatfüggő vagy.

A pszichológus nem azért van, hogy feldobjon, hanem hogy helyrerázza a meszet az agyadban.

Pont ez a kétségbeesés az, ami bevonzza a bántalmazókat. Ráadásul pótlékot keresel, így persze, hogy ugyanolyan lesz, mint exed. Elvégre pont az vonz, hogy olyan, kitölti az űrt.

Mit tegyél? Fejleszd az önuralmad! Mennyit voltál szingli legutóbb? Fogadok, hogy pár napnál tovább nem bírod. A szakítás fáj, és teljesen normális, hogy sírsz, meg hiányzik. De egy hónappal később már sokkal jobb, két hónappal később már elkezded élvezni, hogy szingli vagy, és nem kell senkihez alkalmazkodni. A harmadik hónapban eljön a pont, amikor komolyan megfontolod, hogy elég jó-e a pasi, hogy feladd érte a függetlenséged. Amint jönnek az első jelek, hogy ez a kapcsolat se lesz jó, már inkább kidobod, és leszel újra boldog szingli, mint hogy vergődj évekig a fhosh kapcsolatban.

Te egyszerűen félsz egyedül lenni. Mintha az határozná meg az emberi értéked, hogy kinek kellesz, és milyen párt tudsz villantani. Hidd el: senkit sem érdekel.

2022. ápr. 26. 08:32
 6/10 A kérdező kommentje:

Korábban 4 évig is voltam egyedül huzamban. Mivel nem megyek bele mindenfele jöttmenttel mindenféle jaocsolatba.

Majdnem a pszichiátrián kőtöttem ki

Már nyugtatóztam aminek a mellékhatasátol agressziv lettem. Felborult az egész mentális egészségem 4 év egyeduléttol. Es errol akarna pszichologus győzkodni hogy egyedul jó, ölelés szeretet nélkul jo. Na engem ne győzködjenek errol. Latom a szomszedban is az egyedul élő öregeket mennyire "jo" egyedul.

Azutan lett barátom helyreállt minden egycsapásra.

Aztán megibt 2 év egyedul megint a begolyózas határa. Mar ufokutato csoportokban is benne voltam kínomban. Ufofüggő lettem. Siralmas!

2022. ápr. 26. 09:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Amig nincs aki megfogna, aki tetszik én igenis egyedül vagyok inkább. De az meg depresszívé tesz.
2022. ápr. 26. 09:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Rakd helyre az önértékelésedet.

Szerintem túlságosan a másik felet helyezed elő térbe.

Tudom milyen, mert én is ezt csináltam.

Még mindig csinálnám, csak próbálok önkontrollt gyakorolni.

Nagyon rossz egyedül lenni azok után, hogy évekig volt valakid..

Ez olyan mint egy drog, elvonási tünetekkel jár.

Most nem akarok a szokásos szlengekkel jönni, de tényleg szakadj ki a komfort zónádból.

Nekem például az adrenalin a mindenem, mindig próbálom kiélni ha lehetőségem adódik.

És addig el múlik minden probléma

Hirtelen szabadabbnak érzem magam, és rá jövök, hogy akkor vagyok tényleg önmagam.

Szerintem keress valami új dolgot és próbálj kinyílni a világnak.

Pár év és ez csak emlék lesz.

2022. ápr. 26. 12:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Kb ugyanezen mentem keresztül én is - sok-sok év magány, majd jött valaki, aki azt hittem, a nagy ő... és aki állandóan ki-bejárkált az életemben, én meg kétségbeesésemben kapaszkodtam belé és állandóan visszaengedtem.

Hála istennek majdnem 2 év huzavona és mentális kimerülés után megtaláltam őt társkeresőn, amit mellettem űzött. Ez volt a pont, amikor azt mondtam, na azért ezt már nem és végleg kidobtam.

Kb 2-3 hónap múlva társkeresőn megismertem azt, aki tényleg Ő lett. 3 hét múlva lesz az esküvőnk.

Ne add fel! ezt az idiótát viszont iktasd ki, a gyengeségedre és kapcsolatfüggőségedre játszik, tudja, hogy manipulálni tud. Neki tökjó játék, te meg rámész.

2022. ápr. 26. 15:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez normális, hogy szakítás után ezt érzed, de mondogasd magadnak h becsulod magad annyira h nem vagy egy olyan kapcsolatban ami elsőre se működött.... nem véletlen lett vége.

Kosd le magad valamivel, tényleg, az idő majd segít

2022. ápr. 26. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!