Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most akkor egy nőnek előny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor egy nőnek előny vagy hátrány ha magas a társkeresésben?

Figyelt kérdés

Idáig az összes férfi Alica Schmidtről álmodozott itt aki egy magas sportoló nő, aztán most mindenki Jakabos Zsuzsannáról aki pedig ultra magas.

Közben meg egy csomó kritika van a magas nőkkel szemben hogy nem nőnies, egy nő legyen pici és törékeny...

2022. aug. 21. 12:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Evolúciós késztetés. Szerinted miért olyan vonzó egy nő számára egy izmos, kigyúrt pasi? Pont azért, mert erősnek látszik és az erős tud megvédeni. Ez fordítva is így van. Vonzóbb számunkra egy törékeny nő, aki kiváltja belőlünk azt az érzést, hogy óvni, védeni akarjuk, vigyázni akarunk rá, mint valami kincsre. Ezek persze nem feltétlenül tudatos dolgok, de ott van mindannyiunkban.

2022. aug. 21. 14:13
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Van, akinek az kell, hogy a párjának gyerekteste van, de azért a többség egy nagyjából hasonló méretű, plusz-mínusz 10 centivel magasabb nőt akar maga mellé.

Azért, mert itt az oldalon van egy hangos kisebbség, akinek csak a gyerektestű, nála 20-30 évvel fiatalabb nőkre van erekciója élete alkonyán, egyáltalán nem ez az általános. Kb annyira általános, mint azok, akik kiszedik a szennyesből más bugyiját szaglászni meg nyalogatni. Az is 1000-ből egy.

2022. aug. 21. 14:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Hátrány, mert magasságfétisetek van.
2022. aug. 21. 18:08
 14/15 anonim ***** válasza:
175 vagyok. Hátrány, mert a sok férfi akkora mint én vagy kisebb nálam és alacsonyabb barátnőt akarnak.
2022. aug. 21. 20:18
 15/15 anonim ***** válasza:
197 cm magas vagyok, mióta az eszemet tudom mindig az volt a preferenciám, hogy 175-185 cm magas barátnőm legyen.
2022. szept. 2. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!