Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kívánom naponta a szexet, vagy érzelmek nélkül, aszexuális vagyok? Ez társkeresésnél mennyire hátrány? (Összebújás, érzelem fontosabb, persze szexelhetünk is, de nem igazán vágyok rá.)
Régebben se értettem, mikor pl. utcán valamelyik haverom beszólt: "De meg.. azt a csajt!"
Nincs meg bennem a megfelelő szexuális vágy:
-Érzelmek nélkül eleve esélytelen.
-Nem vágyom rá minden nap (olyan heti 2-3x).
-A látvány, pl. egy kép, vagy egy feszes nadrágú lány, nem tud felizgatni.
Inkább a romantikát (összebújást, egymás szemébe nézést) igénylem, a szexet kevésbé - félreértés ne essék, ettől még benne vagyok, csak nem élvezem (semleges a dolog).
Ez ismerkedésnél mennyire hátrány? - Jobb letagadni?
31/F
A tesztoszteron szinttől is függ.
Én se vagyok szexista nők jelenlétében, de a barátaim előtt elmondom kit döntenék meg.
Néha kevesebb testiség is elég, van amikor annyira kanos vagyok hogy egész nap bírnám.
Az én párom is ilyen. 6 éve vagyok boldog mellette.
26N
Aszexuálisok is vágynak szexre, csak nem emberre. Ez érdekes amúgy, megéri utána olvasni.
Kérdező, nézz utána a demiszexualitásnak. Sztem az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!