Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresésnél mennyire előny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresésnél mennyire előny /hátrány a vékony alkat fiúnál?

Figyelt kérdés

Én hátrányként élem meg, igaz nem vagyok közvetlen típus így lehet az is az oka hogy nehezen találok barátnőt. A magasságom átlag feletti.

Tudom hogy sok más tulajdonságon is múlik de ha csak ezt nézzük akkor előny vagy hátrány?

2020. szept. 2. 13:39
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
A nők a mackósabb vagy izmosabb férfiakat tartják vonzónak. A csontos férfiak nem jönnek be nekik.
2020. szept. 2. 13:43
 2/10 A kérdező kommentje:
😔.
2020. szept. 2. 13:47
 3/10 anonim ***** válasza:
15%

Mit jelent az, hogy vékony?

Mivel ő is vékony, viszont van rajta izom: [link]

Ha egy férfin nincs minimális izomzat az gáz, mivel a férfinak kell fizikálisan erősebbnek lennie egy nőnél. Ha nincs egy alapizomzata a férfinak, akkor hogy fog tudni fizikálisan segíteni a nőnek?

2020. szept. 2. 13:49
 4/10 anonim ***** válasza:
26%
Egyenlőség van tesó, segítsen a nő a férfinak :D
2020. szept. 2. 14:08
 5/10 MolotovPunk ***** válasza:
62%
Vannak nők,akik kifejezetten szeretik a vékony pasikat.Én is vékony vagyok,emellett magas és mégis volt már többször barátnőm.
2020. szept. 2. 15:44
 6/10 anonim ***** válasza:
61%

"Ha egy férfin nincs minimális izomzat az gáz, mivel a férfinak kell fizikálisan erősebbnek lennie egy nőnél. Ha nincs egy alapizomzata a férfinak, akkor hogy fog tudni fizikálisan segíteni a nőnek?"

A mentalitás sokkal fontosabb mint az izomzat, hiába van valaki kigyúrva ha nyúlbéla és simán megfélemlitik, még egy vékony illetőnek is lehet olyan pszicho mentalitása hogy eléri amit akar és ledominál mindenkit. Egyébként lehet az illető bárhogy kigyúrva ha érzékeny ponton megszúrják úgyanúgy elterül. De egyébként alapjáraton igaz hogy az izmosabb jobban meg tudja magát védeni de nem minden eseten van így.

2020. szept. 2. 15:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha CSAK a külsőről van szó, akkor ne keverjük már ide a belsőt, oké, mert az is megér egy külön misét!

2020. szept. 2. 15:52
 8/10 anonim ***** válasza:
65%
A férjem vékony és szálkás, nekem sosem jöttek be a hegyomlás méretű pasik. De ha nem intelligens akkor nézhet ki bármilyen bugyi lepattintó módón, az életbe nem állnék vele szóba.
2020. szept. 2. 16:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Engem nem vonzanak a vékony férfiak.
2020. szept. 2. 18:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem az. Én is azt hittem, hogy az, de felpakoltam vagy 30 kilót (izom és zsír vegyesen, nyilván) pár év alatt magamra, de semmin sem változtatott.
2020. szept. 2. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!