Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésnél mennyire előny /hátrány a vékony alkat fiúnál?
Én hátrányként élem meg, igaz nem vagyok közvetlen típus így lehet az is az oka hogy nehezen találok barátnőt. A magasságom átlag feletti.
Tudom hogy sok más tulajdonságon is múlik de ha csak ezt nézzük akkor előny vagy hátrány?
Mit jelent az, hogy vékony?
Mivel ő is vékony, viszont van rajta izom: [link]
Ha egy férfin nincs minimális izomzat az gáz, mivel a férfinak kell fizikálisan erősebbnek lennie egy nőnél. Ha nincs egy alapizomzata a férfinak, akkor hogy fog tudni fizikálisan segíteni a nőnek?
"Ha egy férfin nincs minimális izomzat az gáz, mivel a férfinak kell fizikálisan erősebbnek lennie egy nőnél. Ha nincs egy alapizomzata a férfinak, akkor hogy fog tudni fizikálisan segíteni a nőnek?"
A mentalitás sokkal fontosabb mint az izomzat, hiába van valaki kigyúrva ha nyúlbéla és simán megfélemlitik, még egy vékony illetőnek is lehet olyan pszicho mentalitása hogy eléri amit akar és ledominál mindenkit. Egyébként lehet az illető bárhogy kigyúrva ha érzékeny ponton megszúrják úgyanúgy elterül. De egyébként alapjáraton igaz hogy az izmosabb jobban meg tudja magát védeni de nem minden eseten van így.
Ha CSAK a külsőről van szó, akkor ne keverjük már ide a belsőt, oké, mert az is megér egy külön misét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!