Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előny vagy hátrány ha 20 fölötti lányként még mindig gimis tininek nézek ki?
Megvesztél?
Más vagyonokat fizet ezért.
Pacsi.
20 felett vagyok már, néha felszállnak a buszra iskolások és nem hiszem el, hogy némelyik évekkel idősebbnek néz ki, mint én.
Egyébként lányként ez egyáltalán nem hátrány szerintem. Ha szép vagy, teljesen mindegy hány évesnek nézel ki.
Szerintem meg hátrány. Az nem baj, ha fiatalnak néznek, de az szerintem baj, ha gyereknek. Kölyöknek lenni nem szexi és ha kölyök kinézeted van, öregen előbb leszel groteszk, mint szexi.
Van egy barátnőm, ő megrekedt valahol 18 éves kora körül külsőre, pedig azóta eltelt 10 év. Nem kérik el tőle a személyit (nagyon ritkán), de mindenki végzősnek meg frissen érettségizettnek nézi. Persze dögös, nőies, fiatalnak néz ki. De nem gyereknek.
Én jelenleg hátránynak tartom, majd 30 felett máshogy gondolom.
Munka szempontjából kevésbé vesznek komolyan.
A normális velem egykorú férfiak helyett, pedig vonzom a kamaszfiúkat és a kósza perverzeket.
Plusz ott van amikor "tabu" tárgyat vásárolok. Személyit mindig kérnek, szexuális eszközöknél, alkoholnál ítélkeznek, sőt akkor is kaptam csúnya pillantásokat amikor babaruhát vettem ajándékba, mert az ajándékozás nem lehetőség csak is tini mami lehetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!