Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Előny vagy hátrány ha 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előny vagy hátrány ha 20 fölötti lányként még mindig gimis tininek nézek ki?

Figyelt kérdés
Talán emiatt nem vesznek eléggé komolyan?

2020. máj. 12. 18:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%

Megvesztél?

Más vagyonokat fizet ezért.

2020. máj. 12. 19:01
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

Pacsi.

20 felett vagyok már, néha felszállnak a buszra iskolások és nem hiszem el, hogy némelyik évekkel idősebbnek néz ki, mint én.

Egyébként lányként ez egyáltalán nem hátrány szerintem. Ha szép vagy, teljesen mindegy hány évesnek nézel ki.

2020. máj. 12. 19:10
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Most még hátrány 10-20 év múlva összeteszed miatta a kezeidet.
2020. máj. 12. 19:11
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Hasznos tud lenni, majd a későbbiekben. Én 40 múltam és 28-30-nak néznek. Bár én férfi vagyok, ugye a férfiak meg szépen öregednek :D
2020. máj. 12. 19:14
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
Engem van, hogy általános iskolásnak is néznek akár, ami azért eléggé zavar.. tudom, hogy később ez jó lesz majd, de most nagyon nem szoktam neki örülni.
2020. máj. 12. 19:56
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem meg hátrány. Az nem baj, ha fiatalnak néznek, de az szerintem baj, ha gyereknek. Kölyöknek lenni nem szexi és ha kölyök kinézeted van, öregen előbb leszel groteszk, mint szexi.

Van egy barátnőm, ő megrekedt valahol 18 éves kora körül külsőre, pedig azóta eltelt 10 év. Nem kérik el tőle a személyit (nagyon ritkán), de mindenki végzősnek meg frissen érettségizettnek nézi. Persze dögös, nőies, fiatalnak néz ki. De nem gyereknek.

2020. máj. 12. 19:57
 7/12 anonim ***** válasza:
9%
Ez nem biztos hogy bók... Smink világában felmázolható ugyanaz a mást mint sokéve de ha a ruhák is zsebpénzből megvehető az kellemetlenebb. És akkor még kínos ha azt gondolják mellben nyilván még növésben van
2020. máj. 12. 20:13
 8/12 Noren1989 ***** válasza:
100%
Külsőre előny, de igen, könnyen megeshet, hogy emiatt inkább bizonyos fétissel bírók fognak megtalálni, illetve, hogy egy normális, bár kissé felszínes párkapcsolatban nehezebben fogsz boldogulni.
2020. máj. 12. 21:27
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
2 gyerekes anyukaként 28 evesen is úgy nézek ki. Többen mondják. :D én örülök neki
2020. máj. 12. 22:23
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én jelenleg hátránynak tartom, majd 30 felett máshogy gondolom.

Munka szempontjából kevésbé vesznek komolyan.

A normális velem egykorú férfiak helyett, pedig vonzom a kamaszfiúkat és a kósza perverzeket.

Plusz ott van amikor "tabu" tárgyat vásárolok. Személyit mindig kérnek, szexuális eszközöknél, alkoholnál ítélkeznek, sőt akkor is kaptam csúnya pillantásokat amikor babaruhát vettem ajándékba, mert az ajándékozás nem lehetőség csak is tini mami lehetek

2020. máj. 13. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!