Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen értékes és szuper ember vagyok, akkor miért nem kellek a nőknek?
Nem vagy egyedül ezzel a problémával. Barátnőm fia nagyon jóképű, okos, kedves. Van jó állása, lakása, autója. Ennek ellenére 40 körül volt, mire megtalálta a társát, össze is házasodtak. De addig neki is hasonló "élményekben" volt része, mint amit itt leírtál. Az egyik lány felment a lakására, és ott benyögte, hogy "nincs meg a szikra". Tényleg nem vagyok elfogult, de a srác eszméletlen jól néz ki, de nem beképzelt, kedves, van humora. Szerencsére végül egy pont hozzávaló lányt talált, szép, okos, kedves. Szóval ne add fel, neked is sikerülhet.
N
“ intelligens férfi vagyok”
Biztos vagy te ebben? Akkor hogy lehet hogy nem tudod hogy a kémia hiánya >
A, csóró vagy
B, külsőre nem vagy az ő szintjén
Azért mert az, hogy "értékes és szuper ember vagy" neked mint embernek szólt, objektív szempontok alapján. A nők viszont a férfit keresik benned, ahhoz tudnak vonzódni. Ezért orbitális hülyeség, amikor valaki magasság, kilók, iskolai végzettség és hasonló dolgok alapján akar szűrni.
Ha bejössz annak a nőnek mint férfi (megvan a kémia), akkor nem érdekli, hogy átlag körüli az intelligenciád, elnézi, ha kicsit bunkó vagy, nem érdekli ha semmi kimagaslót nem értél el az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!