Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ilyen értékes és szuper...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyen értékes és szuper ember vagyok, akkor miért nem kellek a nőknek?

Figyelt kérdés
Most ismét egy randiról jöttem haza, randi után a lány azt írta, hogy nagyon jól érezte magát velem, nagyon intelligens férfi vagyok, nagyon jó volt velem beszélgetni, de sajnos kapcsolat nem lesz, mert nem érez kémiát. Ez nem az első eset, nagyon sok ilyen randin vagyok már túl sajnos és igen emiatt is vagyok lassan 40 évesen még szingli
2022. aug. 20. 23:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%

Nem vagy egyedül ezzel a problémával. Barátnőm fia nagyon jóképű, okos, kedves. Van jó állása, lakása, autója. Ennek ellenére 40 körül volt, mire megtalálta a társát, össze is házasodtak. De addig neki is hasonló "élményekben" volt része, mint amit itt leírtál. Az egyik lány felment a lakására, és ott benyögte, hogy "nincs meg a szikra". Tényleg nem vagyok elfogult, de a srác eszméletlen jól néz ki, de nem beképzelt, kedves, van humora. Szerencsére végül egy pont hozzávaló lányt talált, szép, okos, kedves. Szóval ne add fel, neked is sikerülhet.

N

2022. aug. 21. 08:18
 12/14 anonim ***** válasza:
26%

“ intelligens férfi vagyok”

Biztos vagy te ebben? Akkor hogy lehet hogy nem tudod hogy a kémia hiánya >

A, csóró vagy

B, külsőre nem vagy az ő szintjén

2022. aug. 21. 08:28
 13/14 anonim ***** válasza:
69%

Azért mert az, hogy "értékes és szuper ember vagy" neked mint embernek szólt, objektív szempontok alapján. A nők viszont a férfit keresik benned, ahhoz tudnak vonzódni. Ezért orbitális hülyeség, amikor valaki magasság, kilók, iskolai végzettség és hasonló dolgok alapján akar szűrni.

Ha bejössz annak a nőnek mint férfi (megvan a kémia), akkor nem érdekli, hogy átlag körüli az intelligenciád, elnézi, ha kicsit bunkó vagy, nem érdekli ha semmi kimagaslót nem értél el az életben.

2022. aug. 21. 09:31
 14/14 anonim ***** válasza:
72%
Ez a kémia dolog lepattintó szöveg, ezt tudni kell, most már tudod. A nőt nem indítottad be szexuálisan, nem izgult rád. Megbántani nem akart, mert amúgy valóban egy kultúrált, intelligens ember lehetsz. Valószínűleg a kinézeteddel, kisugárzásoddam lesz a gond. Ha jól nézel ki, akkor nem annyira fontosak az anyagiak. A nők rádmozdulnak, ha egy, a korodnak kb megfelelő egzisztencia megvan.
2022. aug. 21. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!