Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok férfi vonzónak, szépnek tart, felnéznek rám, tisztelnek, bizalmas dolgokat osztottak meg velem, de szerelmet senki sem táplált még felém?
A szerelem nem annyira tud tervezett dolog lenni. Ez sajnos olyan, hogy vagy kialakul vagy nem. Gondolom intelligensebb férfiakkal ismerkedtél, mert te is annak tűnsz és nem bonyolódtak bele úgy egy kapcsolatba, hogy nem szerelmesek. Ami alapvetően nem hiba.
Te szerelmet éreztél feléjük?
Egyébként sajnos tényleg nem úgy működik, hogy itt ez a remek lány aki intelligens és tök jól el lehet beszélgetni és meg lehet benne bízni és akkor beleszeretünk. Opcionális dolog persze, de nem törvényszerű.
8-as, igen, én szerelmes voltam beléjük.
9.-es. Ehhez kapcsolódóan eszembe jutott az is, hogy talán túl “ellentmondásosan” és bonyolultan viselkedem. Merthogy eléggé flegma/haveri stílusban szoktam velük beszélni, főleg kezdetben, kicsit beszólogatósan/incselkedősen, aztán idővel “megenyhülök” és előjön a nagyon érzékeny és érzelmes oldalam. Talán tudat alatt ezzel védem magam az esetleges elutasítástól? Elképzelhető, hogy már amiatt, mert az elején ilyen “laza havercsaj” és “lesz ami lesz, szórakozzunk” képet mutatok magamról, onnatól kezdve így állnak hozzám és később sem tudnak ettől a képtől elvonatkoztatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!