Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a ffi és nő független, tetszenek egymásnak,
bizalmasok egymással, sok időt töltenek együtt stb,
akkor a nő miért teszi a csávót a barátzónába?
Több oka lehet...
Nem akar komoly kapcsolatot, veled nem akar, vagy többet jelent neki a barátságod pl.
33/F
2020. jan. 17. 04:22
2/26 A kérdező kommentje:
Na jó,de a nő is emberből van nem? Egy közel 1 éve egyedülálló nő miért nem gondol a szexre ha bejövünk,tetszünk egymásnak? Létezik barátság extrákkal is. Rajtam kívül meg más csávóval szinte nem is találkozik.
Ilyenek a nők, ha ketten lennétek egy lakatlan szigeten, akkor se lenne hajlandó rá.
2020. jan. 17. 05:29
Azért mert sok nő csak szerelemből akar szexelni, nem barátság extrákkal kapcsolatban. És egy ilyen kapcsolattal pont a szerelem esélyét dobja el magától, ha hűséges típus. Én is voltam ilyenben, sok nő azért ragad benne, mert alapvetően jó fej a másik, nem vagyunk olyan típusok aki többeket hülyít egyszerre, és ha már szexelek valakivel, hűséges vagyok. Ergo nem fogok igazi társat keresni. Természetesen nem minden nő ilyen, de aki ilyen, annak nem való haver szex.
2020. jan. 17. 06:15
Szerintem ilyenkor azért teszi barátzónába, mert a pasi nem lép semmi konkrétat, mint férfi-nő kapcsolat.
Vagy nem jön be neki szexileg, tehát jófej, meg minden, de nem vonzódik hozzá, de ugye ez is akkor derülne ki, ha a pasi lépne valamit, pl ölelkezés, puszik, ilyenek.
2020. jan. 17. 06:21
Mert eltöketlenkedted, és amikor lépned kellett volna, nem léptél, most meg már "nem úgy néz rád"
2020. jan. 17. 06:29
Mert csak !
😂
A nok ilyenek ferfi soha nem erteti oket meg.
2020. jan. 17. 06:38
Miért kéne azért szexelni, mert rég szexeltem. Egy év után meg már el is szokik tőle az ember amúgy is, meg nem mindenkinek ez a legfontosabb és legelső gondolata mindenkivel
2020. jan. 17. 07:21
9/26 A kérdező kommentje:
Hát azért elszokni az merész kijelentés. Akinek évtizedeken át voltak kapcsolatai,komoly kapcsolatai,ott legbelül hiányozni kell az intimitásnak ha hirtelen megszünik egy kapcsolat és utána hónapokon át nincs semmi,senki. Aki azt mondja,hogy ez nem igaz,az hazudik!
Aki azt mondja, hogy "aki mást mond, az hazudik", az elég önző ember, mert a saját gondolatait tartja "default"-nak, és elképzelni sem tud mást, nincs benne empátia. Elég gyerekes ezt mondani.
Másrészt az intimitás és a szex két különböző dolog - veled megéli az intimitást, a kezével vagy egy elemes játékkal meg a maszat -és terhességmentes, 100%-os szexet.
2020. jan. 17. 08:21
Kapcsolódó kérdések: