Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a ffi és nő független, tetszenek egymásnak, bizalmasok egymással, sok időt töltenek együtt stb, akkor a nő miért teszi a csávót a barátzónába?
Figyelt kérdés
2020. jan. 17. 04:11
21/26 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy ilyenkor a nő nem találja elég vonzónak a férfit. Ilyenkor a férfi (ha valóban tetszik neki a nő) egyetlen dolgot tehet: megszakítja vele a kapcsolatot, hiszen nem közösek a célok. Ő nem csak barátot keres, a nő meg nem akar ennél többet.
22/26 A kérdező kommentje:
Értem a válaszokat,de azt szokták mondani,hogy a barátságbóé mimdig kialakulhat több is. A hölgyről szinte mindent tudok,ő is sok mindent rólam természetesen. Mivel mindig együtt mutatkozunk mások is összeboronáltak már. Szerintem külső szemlélő jobban látja az embereket/minket (férfi-nőt) nem de?
2020. jan. 17. 13:31
23/26 anonim válasza:
Egy külső szemlélő jobban látja, hogy bejössz-e neki, mint ő maga? Kérlek, mesélj még.
24/26 mikeXxX válasza:
Lehet nem csak veled beszélget azért manapság egy független kicsit is valahogy kinéző nőnek nem nehéz ismerkednie én erre saccolnék.
25/26 anonim válasza:
Kérdező: ne ringasd magad hiú ábrándokban, sosem fogtok összejönni :( Sok szenvedéstől megkíméled magad ha ezt felismered és tovább lépsz.
26/26 A kérdező kommentje:
Csak és kizárólag egymással foglalkozunk a munkahelyén kizárólag nők vannak,és mindig megpróbálja úgy alakítani a munkarendjét,hogy együtt utazhassunk és menjünk haza. Mivel csak pár percre lakik tőlem és egy utcában lakunk tudom,hogy nincs senkije. A külső szemlélők,ismerősök pedig azt látják,hogy amióta velem lóg felszabadultabb,boldogabb.. rengeteget modolyog amit előtte nem. Azért ez már jelent valamit nem? Na meg ha nem szeretné,hogy rólunk beszéljenek az emberek,akkor miért beszélget velem mindenhol úton útfélen órákat?
2020. jan. 17. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!