Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizáskor jobb, ha eltitkolom, hogy IT területen dolgozok?
Nem kell azzal kezdeni az ismerkedést, hogy IT-s vagy. Amúgy is szóba kerül szerintem viszonylag hamar, hogy ki mivel foglalkozik, mik az érdeklődési körök, mik a hobbik stb. Ebbe pedig ha jól sejtem mind beletartozik a munkád. :) Szóval mindenképp hamar beszédtémává válhat. És szerintem ezzel nincsen gond. Én is IT-s vagyok és ahogy mondod, rengeteg ága van. Van amelyiket nem fizetik meg itthon, van amit meg jobban. És valóban, ahogy írod, mivel IT-ról van szó simán dolgozhatsz Amerikába, Dubai-ba vagy ahova szeretnél, illetve összejön (internet, ugye). Úgy pedig valóban mehetsz millió fölé, még ha itthon amúgy alacsonyabb keresetű ágban is dolgozol.
Ha a csaj ez alapján von le bármi következtetést, hogy biztosan milliomos vagy és egyből pörögnek a dollárjelek a szeme előtt (és hasonló), akkor csak magát minősíti. Eljátszadozhat a gondolattal, hogy biztosan jól keresel, mert miért ne... de akinek ez annyira számít, hogy utána csalódjon meg mit tudom én... hát jobb, ha időben kiderül. :)
(szerk.: Nem emlékeztem a mondat másik felére, bocsi:D
" én ugyan IT-s vagyok, de nem olyan, aki 3 milliót keres... "
Nem kell a pénzről beszélni, a foglalkozásról lehet. A többi pedig ugyan úgy értendő ez esetben is, mint az előző hsz-ben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!